ISS Innovatielab op Facility for Future: proef, zie, hoor en voel

januari 12, 2017 in Nieuws

Schoonmaakjournaal - ISS stand - Facility for FutureOp woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 januari wordt de Brabanthallen in Den Bosch omgetoverd voor het inspiratie-event van 2017: de hal staat dan geheel in het teken van technologische en sociale innovaties in de facilitaire wereld. ISS presenteert zich deze dagen met verschillende innovaties in een innovatielab en laat zien hoe het facilitaire vakgebied zich de komende jaren verder zal ontwikkelen.

“In het innovatielab proeft, ziet, hoort en voelt u de nieuwste innovaties en apps, zoals de app Share@ISS, waarmee op eenvoudige wijze problemen in gebouwen van opdrachtgevers kunnen worden gerapporteerd door gebruik te maken van gamification. Daarnaast treft u innovaties op het gebied van catering, schoonmaak en hospitality die wij (gaan) inzetten op diverse klantlocaties”, aldus ISS.

Programma
Gedurende het event heeft u de mogelijkheid om op de ‘belevingspleinen’ naar sprekers te luisteren en deel te nemen aan diverse interactieve initiatieven. Op vrijdag 20 januari zal Andrew Price, Group Chief Commercial Officer van ISS Facility Services, spreken over het thema Disruptive times: Service Excellence in a Digital World. Hij zal in zijn keynote ingaan op de impact van technologie en big data op het vakgebied en ingaan op onderwerpen als Internet of Things, cloud & mobile technology en artificial intelligence.

Voor het definitieve en volledige programma: www.facilityforfuture.nl.

Ontbijtseminars
Op donderdag 19 en vrijdag 20 januari organiseert ISS twee exclusieve ontbijtseminars met de thema’s Werkplek van morgen (met onder andere Herman Knevel, directeur Innovatie & Strategic Development en Gideon van den Burg, managing director Benelux van Leesman) en Managers van morgen, waarin jonge talentvolle facility professionals hun licht laten schijnen over de toekomst van ons vakgebied. ISS zorgt voor een lekker ontbijt met een goede kop koffie en interessante sprekers. Lees hier meer over de ontbijtsessies en hoe je je hier voor kunt aanmelden.

Aanmelden
Komt u ook innovatie proeven, voelen, zien en horen? Meld u dan aan via deze link!

U vindt ISS Facility Services op stand B10. Speciaal voor dit event werd de publicatie Visie op Morgen ontwikkeld, waarin verschillende experts hun visie geven over het vakgebied. Aan het woord komen onder andere Dean Kashiwagi (Best Value Procurement), Kate Vitasek (Vested), Gideon van den Burg (Leesman), Ben Tiggelaar (management-auteur) en Ellen van Loon (architect OMA). Nu al geïnteresseerd in de publicatie Visie op morgen? Bestel ‘m gratis via onze homepage: www.nl.issworld.com

Delen