ISO-certificering Nocore bevestiging van optimale beveiliging

Nocore ‘timmert’ aan de weg en heeft de ISO 27001 en ISO 9001-certificeringen behaald. Vanuit het perspectief van groei, ontwikkeling en optimalisatie is Nocore gaan werken met een gedegen kwaliteitsmanagementsysteem. Informatiebeveiliging staat hoog in het vaandel.

Ad Klösters, algemeen directeur van Nocore (op de foto rechts): “De kracht zit hem in gereguleerde groei, meebewegen met veranderende omstandigheden waar het wet-en-regelgeving betreft. Snel schakelen, maar ook uiterst zorgvuldig en veilig omgaan met nieuwe informatie. En niet in de laatste plaats is het belangrijk om te blijven innoveren.”

Optimale beveiliging
“Onze systemen zijn ervoor om onze klanten te ontzorgen. Optimale informatiebeveiliging hoort daarbij. Het betreft cruciale informatie wat bij ons wordt ondergebracht. Onze relaties verwachten dat wij dat goed beheren. Uiteraard kunnen zij daar op rekenen”.

ISO normering
Nocore is een serieuze speler op de markt. Reden om dit ook te onderschrijven en ISO genormeerd te werken. “Deze aanpak is gehonoreerd met het behalen van een ISO 27001 en ISO 9001 certificaat. En daar zijn wij trots op!”

Bundelen en innoveren
We baseren ontwikkeling op het bundelen van krachten met strategische partners. Naast gedegenheid en betrouwbaarheid staat Nocore voor innovatie. Het is niet voor niets dat Nocore dusdanig is ingedeeld door de belastingdienst dat de Innovatie box mag worden toegepast.

Toekomst
Nocore zal zich blijven inspannen voor  ontspanning voor haar relaties. De marktbeweging blijven volgen en inbouwen in de Nocore systemen. Ad Klösters: “Innoveren, onderzoeken en met de beste methodieken werken om onze relaties te ontzorgen zal sterk onze focus blijven”.

Nocore Group biedt aan meer dan 900 bedrijven uit de flexbranche en schoonmaakbranche een volledig geïntegreerde software-oplossing (ERP). De software automatiseert alle commerciële, operationele en financiële processen, waaronder loonverwerking. Nocore heeft zich binnen deze branches ontwikkeld tot een gespecialiseerde branche leverancier en mag zich met trots rekenen tot een van de marktleiders in beide branches.

×