ISO 14001 certificering voor Hommerson Schoonmaakbedrijf

certificering - stockfotoHommerson Schoonmaakbedrijf heeft de officiële ISO 14001-certificering ontvangen. Deze certificering is de bevestiging dat zij actief bezig zijn met milieumanagement.

Richard Hommerson, mede-eigenaar van het schoonmaakbedrijf, is blij dat Hommerson Schoonmaakbedrijf nu ook deze certificering beschikt: “Rood is onze kleur, maar groen is ons hart”.

Het ISO 14001-certificaat is niet het de eerste certificering voor Hommerson; met de ISO 9001-certificering liet Hommerson al eerder zien, dat het bedrijf voldoet aan de eisen voor kwaliteitsmanagement. Daarnaast is Hommerson in het bezit van het OSB Keurmerk, een kwaliteitsstempel waarmee een gezicht wordt gegeven aan de integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit van de leden.

Hommerson Schoonmaakbedrijf is een betrokken familiebedrijf; opgericht in 1978 en tegenwoordig onder leiding Richard en Nancy. Hommerson Schoonmaakbedrijf verzorgt de schoonmaak van bedrijfspanden, onderwijsinstellingen, vastgoed- en VVE beheerders, gezondheidszorg, autobranche en winkelcentra in de provincie Gelderland. Een uitblinker in de schoonmaakbranche door het kwaliteitsbeleid en de op maat gemaakte schoonmaak.

 

×