Innovation Award winnaar UNGER Stingray Systeem breidt uit

Met Stingray biedt UNGER een uiterst efficiënte oplossing voor professionele binnenglasreiniging. Ze maakt het werk 25% sneller, bespaart 39% aan reinigingsmiddelen en garandeert uitstekende reinigingsresultaten. Nu wordt het systeem, dat de ISSA Innovation Award heeft gewonnen, uitgebreid met een nieuw reinigingspad en een praktische draagtas – voor meer keuze en toepassingsmogelijkheden.

Voor de reiniging van binnenglas zijn met de nieuwe UNGER Stingray-sets nu ook totaaloplossingen beschikbaar. Hier kunnen schoonmakers uit verschillende varianten kiezen: de 330 premium set bevat alles, wat voor professionele binnenglasreiniging nodig is. Snel, eenvoudig en zonder voorbereiding kunnen gebruikers daarmee op een hoogte tot vier meter werken. Alle componenten kunnen veilig in een lichte nylon-tas, die ook afzonderlijk verkrijgbaar is, worden bewaard en getransporteerd.

De 100 Plus Set is met een korte Easy-Click-stang voor reinigingswerken tot een hoogte van twee meter uitgerust.

Nieuw: Intensieve-Reiniging-TriPad
Een bijzondere highlight van de nieuwe set is de nieuwe Stingray Intensieve-Reiniging-TriPad van hoogwaardige microvezels, dat naar keuze ook in een verpakking van vijf stuks beschikbaar is. Het overtuigt door een hoog prestatievermogen en is daarom vooral geschikt voor de verwijdering van zware onzuiverheden.

Praktisch: de grote reinigingskracht van de pad vermindert de benodigde hoeveelheid aan reinigingsmiddelen met ongeveer 39%. Ook op vlak van levensduur overtuigt de nieuwe Stingray Intensieve-Reiniging-TriPad met zijn talrijke voordelen. Het houdt tot 300 wascycli stand, terwijl de reinigingskracht in stand blijft.

Oplossing voor elke gebruiker
Met de nieuwe complete sets en producten wordt het succesverhaal van het UNGER Stingray Systeem met een hoofdstuk uitgebreid. Dankzij het brede en diverse productprogramma vindt elke gebruiker een oplossing, die optimaal bij zijn behoeften past en perfecte reinigingsresultaten garandeert.

* De percentages zijn gebaseerd op het Tijds- en verbruiksonderzoek binnenglasreiniging van Hygiene Consult HyCOMück.

Meer informatie: www.ungerglobal.com/stingray

 

×