In april en juni informatiebijeenkomsten over Integratiediner

april 2, 2013 in Nieuws, Nationaal Integratiediner

IMG_8458Mensen verbinden om zo de samenwerking te verbeteren en meer begrip voor elkaar te kweken. Dat is het doel van het Nationaal Integratiediner (www.nationaalintegratiediner.nl) op donderdag 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid. Ter voorbereiding worden in april en juni twintig informatiebijeenkomsten georganiseerd voor bedrijven die aan willen haken.

Diversiteit levert op! Nederland is een divers land met een diverse samenleving. In ons land wonen mensen van verschillende nationaliteiten met verschillende geloofsovertuigingen, voorkeuren, achtergronden en opleidingen. Een open samenleving en een diverse organisatie creëert nieuwe verbindingen als sleutel tot duurzaam succes. Dus organiseert Asito voor het derde achtereenvolgende jaar het Nationaal Integratiediner.

Hoe gaat zo’n diner in z’n werk? Hoe kunt u meedoen? Na 500 deelnemers in 2011 en 7000 in 2012 naar 15.000+ in 2013, de doelstelling van de derde editie van het Nationaal Integratiediner, op donderdag 10 oktober. Vanaf dinsdag 9 april tot donderdag 20 juni worden door heel Nederland informatiebijeenkomsten georganiseerd, waar bedrijven zich vrijblijvend kunnen informeren over het Nationaal Integratiediner. Kijk op deze link voor de data, tijdstippen en plaatsen: http://www.nationaalintegratiediner.nl/Doe-mee/infobijeenkomsten/

Delen