ICE wint twee awards op China Clean Expo

CtS at CCEICE, International Cleaning Equipment, produceert hoogwaardige, betrouwbare en prijsgunstige reinigingsmachines. “Onze uitstekende ervaring in de schoonmaakbranche en innovatief ontwerpteam zorgt ervoor, dat ICE behoort tot een van de vijf high quality-producenten in onze industrie”, aldus Simon Chen, CEO en oprichter van ICE. Dit werd bevestigd op 30 maart: tijdens de China Clean Expo 2014 won ICE twee awards, voor ‘s werelds eerste SMART machine én voor het beste merk voor de Chinese markt! Cleaning Import – exclusief importeur van alle ICE machines in de BeNeLux – is terecht trots.

ICE i-synergy, die tijdens de ISSA/Interclean 2014 in mei in Amsterdam, voor de internationale schoonmaakwereld wordt geïntroduceerd, is het eerste personeel- en machinemanagementsysteem ter wereld, dat gebruikt maakt van Internet of Things (IoT). Het is ontworpen en speciaal toepasbaar gemaakt voor de professionele reinigingsbranche om iedere machine zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Het binnenhalen van alle belangrijke informatie van iedere individuele machine en gebruiker helpt de eindgebruiker beter het gebruik van de verschillende machines in te plannen. Deze technologie samen met de Lithium-ion batterijpakket is nu voor iedereen bereikbaar.

Voordelen (eind) gebruiker:
(1) Lithium-ion batterijpakket, met een levensduur tot acht jaar, bespaart kosten en milieu. (2) Track- en tracesysteem aan boord: traceer uw ICE-machine. (3) Digitale informatie over de machine up-to-date beschikbaar, dus minimale storingen. (4)  Minimaliseer onderhoud en reparaties door directe toegang tot ieder component. (5) Eindgebruikers kunnen betere management beslissingen maken door de aanlevering van dagelijkse rapportages. (6) Machines kunnen op afstand worden gemanaged door de ICE-server.

De ICE SMART lijn is te zien op de stand van Cleaning Import, nummer 09.401, tijdens de ISSA/Interclean Amsterdam, van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 mei.
Meer informatie: Cochel ter Schure, managing director Cleaning Import: 06 – 13 14 13 11

×