Hofkens HIG scoort met topschoonmaak op wereldhockeytoernooi

juni 27, 2018 in Nieuws

Van zaterdag 23 juni tot en met zondag 1 juli spelen de beste hockeyers ter wereld om de legendarische Champions Trophy. Een week lang tophockey in Breda. En een week lang topschoonmaak door het team van Hofkens HIG uit Oosterhout.

In mei deed schoonmaakbedrijf Hofkens een oproep op social media voor het vinden van enthousiaste schoonmakers die tijdens de Champions Trophy zouden willen meewerken aan het schoonhouden van het hockeyterrein in Breda. Er werd een team samengesteld dat sinds 23 juni met plezier zorgt voor een fijne schoonmaakbeleving van de hockeyers, de organisatie en alle fans.

Sarah van den Berk, manager Schoonmaakonderhoud van Hofkens vertelt: “Onze allesreinigers zorgen voor de schoonmaak van het gehele terrein. Iedere dag is een groot team Allesreinigers aanwezig om alle kleedkamers van de internationale ploegen en scheidsrechters schoon te houden. Net als de toiletten, tribunes en pers- en vergaderruimtes op het evenemententerrein. Er heerst een fijne sfeer, ons team geniet mee van alle wedstrijdonderdelen, het gejuich en soms ook de teleurstelling. Tijd om naar wedstrijden te kijken, is er niet, de focus ligt op continue schoonmaak. Het is een leuke en veelzijdige schoonmaakopdracht!”

Over Hofkens HIG
Hofkens HIG is een schoonmaakbedrijf dat al 59 jaar actief is in Nederland. De organisatie staat voor kwaliteit, veiligheid, service en een klantgerichte, persoonlijke benadering. De medewerkers van Hofkens noemen dit ook wel het ‘oranje’ bloed dat door hun aderen stroomt, de mentaliteit van het familiebedrijf. De 400 professionele medewerkers noemen zich de ‘Allesreinigers’ vanwege het feit dat zij iedere klus grondig aanpakken.

 

Delen