Hago op Facilitair: teken van toekomst en vooruitgang

Hago_4923

Teken de toekomst. Teken uw positie. Teken voor vooruitgang. Wat is de toekomst van (schoonmaak)dienstverlening? De wereld verandert en dat heeft gevolgen voor de facilitaire branche.  Wearables en robotisering, sharing economy, ketensamenwerking… Het zijn de trends van het moment en de thema’s van de dag. “Thema’s die we belichten in Studio Vebego op onze stand op de vakbeurs Facilitair. Samen met u tekenen we hier letterlijk – live en digitaal – de toekomst van de facilitaire branche”, nodigt Hago uit.

Op de Hago/Vebego-stand – in hal 1 (nummer 1c.068) – wordt een toekomstvisie geschetst en gaat Hago in gesprek met relaties en beursbezoekers. “We tekenen de positie van onze opdrachtgevers, leveranciers en andere branchegenoten op dit moment en bepalen ons vertrekpunt voor vooruitgang, continue innovatie. En we lanceren samen nieuwe ideeën om de branche klaar te stomen voor de toekomst”. Een duidelijke open uitnodiging van Hago om mee te denken over de toekomst van facilitair.

Tekent u mee aan de toekomst van schoonmaakdienstverlening ? U bent zeer welkom in Studio Vebego op standnummer 1c.068 in Hal 1.

×