Hago en ISS genomineerd voor Facility for Future Innovatie Award

januari 10, 2017 in Nieuws

beker - awardTijdens de openingsbijeenkomst van het vernieuwende vakevent Facility for Future op woensdag 18 januari om 12.00 uur wordt onder meer de Facility for Future 2017 Innovatie Award uitgereikt. Uit de inzendingen zijn vijf genomineerden geselecteerd.

Guard van Guard-Mandown
een mobiele veiligheidsoplossing voor alleenwerkers. Guard is een app die op mobiele telefoons en andere wearables geïnstalleerd kan worden. Werknemers kunnen hier in geval van nood alarm mee slaan. Ook kan het alarm automatisch afgaan door een vooraf ingestelde timer.

Ciao!Gum van Hago Nederland
een eenvoudig te bevestigen kunststofopzetstuk voor een bezem om kauwgom van de vloer te schrapen. Hierdoor hoeven schoonmakers niet langer door de knieën om kauwgom van de vloer te schrapen.

Order@ISS van ISS Facility Services
een app waarmee de klant eten en drinken kan bestellen en betalen. Ook laat de app zien hoe lang het duurt voor de bestelling klaar is zodat de gebruiker weet wanneer hij naar het afhaalpunt moet komen.

Beautiful Cups
een conceptbeker waardoor het verbruik van kartonnen bekers in bedrijven en organisaties met 50% wordt gereduceerd. Het concept is om de beker minimaal 2 keer te hergebruiken, hiervoor zijn vinkjes op de beker ontworpen. Tevens heeft Beautiful Cups een ophaalservice voor volledige recycling.

E-Bike van E-bike to go
een groot deelplatform van E-bikes in Nederland. De E-Bikes zijn voor iedereen te gebruiken en worden zowel publiek als zakelijk ingezet.

De genomineerden zullen tijdens Facility for Future worden getoond in een speciale expositie.

Openingsbijeenkomst
De openingsbijeenkomst vindt plaats op het foundersplein van Facility for Future. Naast de uitreiking van de Innovatie Award, spreken Nathalie Hofman, voorzitter FMN en Jan Blijenberg, divisiedirecteur Beurzen & Evenementen Libéma. Tevens draagt beveiligingsrobot SAM samen met Ellen Deckwitz een gedicht voor. Ellen Deckwitz is een geziene gast op verschillende festivals, waaronder Lowlands. Ze draagt haar werk regelmatig voor op televisie, bijvoorbeeld bij Man bijt hond en De Wereld Draait Door en schrijft gedichten over het nieuws voor nrc.next.

Over Facility for Future
Facility for Future 2017 vindt plaats van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 januari in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en 1931 Congrescentrum. Het inspiratie-event voor het creëren van meerwaarde voor bedrijven. FMN, de onafhankelijke beroepsvereniging voor het facilitaire domein, en vele andere partijen bundelen hun krachten voor dit vernieuwende vakevent. Er wordt uitgebreid aandacht geschonken aan trends en innovaties, zoals circulaire economie, het gebouw van de toekomst en gezond werken. Op inspirerende wijze wordt getoond hoe organisaties kunnen inspelen op actuele thema’s in het facilitaire vakgebied tijdens onder meer het inspirerende kennisprogramma met sprekers met een ‘out of the box’ visie, interactieve workshops en verschillende belevingspleinen als het NANO-plein. Het vakevent is woensdag 18 januari en donderdag  19 januari open van 10.00 tot 19.00 uur en op vrijdag 20 januari van 10.00 tot 17.00 uur.

Voor gratis toegang en meer informatie: www.facilityforfuture.nl

Delen