Hago ambassadeur van Nationale Keep It Clean Day

schoonmaakjournaal-hago-ambassadeur-nationale-keep-it-clean-day-2Vandaag, 16 september, is het Nationale Keep It Clean Day. Op deze dag wordt in Nederland extra schoongemaakt. En als het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland doet Hago hier graag aan mee.

Schoonmaken doet Hago namelijk op meer dan 5000 locaties in Nederland. Van ziekenhuizen, treinen en vliegvelden tot kantoren, fabrieken, scholen en universiteiten. Elke dag zijn duizenden mensen in touw om een bijdrage te leveren aan de hoge kwaliteit van het dagelijks leven.

Hoe schoon is uw werkplek?
Vandaag onderwerpen verschillende collega’s door heel Nederland werkplekken aan een grondige check. Een schone werkplek verhoogt immers de gezamenlijke productiviteit met maar liefst 8% en verlaagt ook nog eens het ziekteverzuim met 13%. Daarvoor gebruiken zij de Hago Clean Checker, waarmee zij in een handomdraai ontdekken hoe schoon een werkomgeving werkelijk is.

Paul van Bree, algemeen directeur Hago vertelt: “Wij houden Nederland schoon. En dat is werk om trots op te zijn. Samen met bijna 12.000 collega’s spelen we een rol in het leven van iedereen, op vele momenten. En daar zijn we ontzettend trots op. Op een dag als vandaag vinden we het belangrijk om dat extra onder de aandacht te brengen.”

Over Hago
Hago groeide in 70 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot één van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met bijna 12.000 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak, realiseert Hago een omzet van 350 miljoen euro. We maken onder meer schoon in kantoren, zorgorganisaties, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag. Hago maakt onderdeel uit van Vebego International, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg-ondersteunende diensten.

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...