Greenspeed op The Cleaning Show in Londen

The Cleaning Show is het grootste evenement in het Verenigd Koninkrijk dat zich focust op schoonmaak en hygiëne. Dit jaar vindt het evenement plaats van dinsdag 19 tot donderdag 21 maart in ExCeL, Londen. Ook dit jaar is Greenspeed aanwezig op The Cleaning Show, stand D20, met haar laatste innovaties voor duurzame schoonmaak.

Greenspeed presenteert in Londen:
Click’M C: Een hoogkwalitatief en innovatief vlakmopsysteem dat ideaal is voor plaatsen met hoge hygiënische eisen. Door de innovatieve magnetische sluiting en de mogelijkheid om de mop hands-free van het frame te schuiven, is de Click’M C uitermate ergonomisch en hygiënisch in gebruik.
Lacto Des: Een desinfectiespray op basis van melkzuur. Binnen 5 minuten doodt de spray 99,9% van de bacteriën. De Lacto Des bevat plantaardige ingrediënten, is vrij van gevarensymbolen en is biologisch afbreekbaar.
Probio: Schoonmaken met goedaardige micro-organismen van natuurlijke oorsprong. De producten zorgen voor een optimale en duurzame reiniging. Daarnaast is de Probio niet enkel milieuvriendelijk, maar zelfs milieubevorderend. De Probio range van Greenspeed behaalde als eerste range met professionele probiotische reinigers het EU Ecolabel.

×