Gelecon Voorburg lanceert gebruikersvriendelijke en moderne website en webshop

Gelecon Voorburg, de totaalleverancier voor alles op het gebied van professionele schoonmaak, heeft een nieuwe corporate website en webshop gelanceerd. Op de website kunnen bezoekers alles lezen over wat Gelecon te bieden heeft, waar zij voor staan en wat ze belangrijk vinden. Klanten kunnen via de volledig vernieuwde webshop onder andere professionele schoonmaak gerelateerde producten bestellen. De lancering van beide pagina’s is een belangrijk onderdeel van het innovatieproces van Gelecon.

De nieuwe website vervangt de vorige website van Gelecon op hetzelfde webadres: www.geleconvoorburg.nl. De splinternieuwe site richt zich op potentiële en huidige klanten van Gelecon, die meer informatie willen verkrijgen over waar het bedrijf in gespecialiseerd is. Zo komt de bezoeker er onder meer achter welke producten en merken de (vak)groothandel verkoopt en welke technische services en opleidingen zij aanbieden.

“Bij de vernieuwing staat gebruiksvriendelijkheid centraal, want we vinden het belangrijk dat de bezoeker gemakkelijk door de website kan navigeren en aan informatie komt. Ook hebben we ervoor gezorgd dat er op elke pagina op een laagdrempelige en persoonlijke manier contact kan worden gezocht, zodat we elke klant de juiste service kunnen bieden”, legt Moelai Kessing, marketingmedewerker bij Gelecon Voorburg, uit.

Eenvoudig bestellen
De komst van de nieuwe webshop, webshop.geleconvoorburg.nl, is voor klanten een totaalverbetering. Zo zien zij meteen de juiste prijzen en of producten voorradig zijn. Een ander voordeel is dat orders sneller in het systeem komen te staan en dat men de orderhistorie kan inzien.

“De huidige functionaliteiten worden continu verbeterd”, laat Moelai weten. “Een van de services die wij onze klanten bieden is het aanmaken van favorietenlijsten. Zelfs per afleveradres! Zo zien de ingelogde bezoekers in één overzicht de producten die ze regelmatig bestellen en hoeft men niet meer op zoek te gaan. Dit versnelt en vereenvoudigt het orderproces.”

Compleet vernieuwde look and feel
Naast de komst van de vernieuwde website en webshop heeft de huisstijl van Gelecon een complete make-over gekregen. Op beide bedrijfspagina’s wordt de nieuwe huisstijl gepresenteerd: een witte basis voor een ‘clean’ uitstraling in combinatie met de welbekende gele accenten. “Dit moderne en frisse jasje gaan we verder toepassen in alle andere Gelecon uitingen. Zo zijn we onder meer bezig om de showroom te verbouwen”, aldus Moelai. Door alle nieuwe ontwikkelingen wil Gelecon verdere groei realiseren en de focus leggen op de klant om die nog beter van dienst te zijn.

Totaaloplosser Gelecon Voorburg is al 38 jaar marktleider in de regio Haaglanden en omstreken voor alles op het gebied van professionele schoonmaak. Het bedrijf levert hoogwaardige hygiënische voorzieningen, reinigingsmiddelen, -materialen en -machines. Ook is Gelecon inzetbaar als ondersteuning voor technische services en hebben zij een eigen opleidingscentrum voor schoonmaaktrainingen.