Forse uitbreiding salesteam Hazet

januari 4, 2018 in Nieuws

Hazet groeit! Om deze reden heeft het salesteam zich fors uitgebreid met de komst van maar liefst vier nieuwe accountmanagers: Udo Wetzel (Bedrijfskleding & PBM), Raymond van Muiden (Schoonmaakbedrijven), Fatih Akyuz (Horeca, Leisure), Quint Rempt (verkoop binnendienst) en een salesmanager: Peter de Haan.

Vanaf 2018 kiest Hazet voor een gesegmenteerde benadering van de markt. Door een gedifferentieerde doelgroepbenadering verwacht Hazet nog meer waarde te kunnen toevoegen door producten en diensten aan te laten sluiten bij de kenmerken en behoeften van deze doelgroep. Het gaat om de segmenten: schoonmaakbedrijven, gezondheidszorg, horeca, leisure, (food)industrie en overig.

Door ook een vaste contactpersoon op de Verkoop Binnendienst aan de accountmanager toe te wijzen, verwacht Hazet haar kwaliteit van dienstverlening te optimaliseren en verdere winstgevende groei te realiseren.

Op de foto v.l.n.r. Peter de Haan, Udo Wetzel, Raymond van Muiden, Fatih Akyuz en Quint Rempt

Over Hazet
Hazet is totaalleverancier op het gebied van schoonmaakmiddelen, -materialen en –machines, hulpmaterialen, papier, bedrijfskleding, disposables en guest supplies. Een belangrijke kernwaarde is dat wij servicegericht naar potentiële oplossingen voor uw toepassing kijken om hierdoor zo productief en efficiënt mogelijk te kunnen werken.

Als one-stop-shop groothandel op de Nederlandse markt maken wij deel uit van een internationaal netwerk. Wij zijn partner van igefa en INPACS en kunnen hierdoor grenzeloze en betrouwbare kwaliteit aanbieden. Hazet legt extra nadruk op het bieden van efficiënte oplossingen waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen en alleen de beste A-merken vertegenwoordigen.

Delen