FMXXL breidt uit met Henk Sloots

april 17, 2018 in Nieuws

Henk Sloots versterkt vanaf half april het team van consultants bij facilitair specialist FMXXL. Hij start direct met een mooie opdracht bij Fries Museum in Leeuwarden. Henk vult het team van FMXXL aan met een jarenlange ervaring in de diverse facetten van het facilitaire werkveld.

Henk heeft besloten de overstap naar FMXXL te maken vanwege de mooie opdrachten bij klanten in een breed werkveld. “Daarnaast spreekt me de professionaliteit van FMXXL en het bijbehorende team me erg aan. Ik kom niet alleen kennis en expertise brengen, maar ook halen. Dit teamgevoel kreeg ik direct bij de eerste kennismaking”, aldus Henk Sloots.

Voor zijn aanstelling bij FMXXL werkte Henk geruime tijd bij GGZ Drenthe. Binnen deze organisatie heeft hij aan diverse teams en organisaties, vallend onder de leiding van het Espria-concern, leidinggegeven en projecten zeer succesvol afgerond. Henk is een echte facilitaire generalist en daarmee een aanwinst voor FMXXL!

Over FMXXL
FMXXL richt zich op de diverse disciplines van het facilitaire werkveld. FMXXL ontzorgt de klant bij vraagstukken als procesoptimalisatie, vervanging bij ziekte, tijdelijke inhuur, projectmanagement, interim-management, opstellen van diverse plannen, advies en ondersteuning, uitvoeren van aanbestedingen. FMXXL heeft brede ervaring binnen onder meer de zorg, musea, onderwijs en zakelijke dienstverlening.

Delen