FMG organiseert congres De standaard veranderen in inspiratiecenter

mei 15, 2018 in Nieuws, FMGezondheidszorg

De wereld om ons heen verandert continue. Zijn we in staat om mee te veranderen en wat doen we op facilitair gebied? Samen met het team van i-team Global en BOMA organiseert FMGezondheidszorg op donderdag 14 juni vanaf 12.00 uur het themacongres De standaard veranderen. Een programma over de invulling van veranderthema’s met vier mindsetters, een experience tour en tijdens lunch en dinerbuffet volop gelegenheid om te netwerken. 

“Tijdens ons congres De standaard veranderen wordt een van de belangrijkste thema’s in de gezondheidszorg belicht”, vertelt Stijn Krol, voorzitter van branchevereniging FMGezondheidszorg. “Immers, er gebeurt veel in de zorg en er moet ook veel gebeuren met het oog op de veranderende zorgvraag door aspecten als vergrijzing, het tanende arbeidspotentieel en inkrimpende budgetten. Hoe kunnen wij het morgen anders doen? Met die vraag en vooral met het antwoord daarop gaan de congresdeelnemers gegarandeerd naar huis.”

Anders denken
FMG is ditmaal te gast bij i-team Global, een commercieel bedrijf in schoonmaakmachines, waar innovaties en veranderingen hand in hand gaan. Krol over de locatiekeuze: “Ik durf te stellen dat i-team Global een heel bijzonder bedrijf is en dat ze een van hun doelstellingen to inspire people to open their minds to the idea of change and thinking differently – als producent van schoonmaakmachines echt waarmaken.”

“Daarnaast is het i-team Global Event Center echt een unieke locatie qua grootte, faciliteiten, opzet en experience-mogelijkheden. Onze dagvoorzitter is Raimondo Otten van BOMA, met wie we dit congres organiseren. Vier sprekers – of eigenlijk is mindsetters een betere typering – geven hun visie en invulling op het thema De standaard veranderen. Daarnaast kunnen de congresdeelnemers tijdens de experience tour onder leiding van Frank van de Ven, CEO van i-team Global, de praktische en inspirerende toepassingen zien en ervaren.”

Wie durft?
FMGezondheidszorg nodigt u uit om deel te nemen aan het congres De standaard veranderen. Het programma start om 12.00 uur met de ontvangst en een broodje. Het programma voorziet verder in een netwerkborrel en dinerbuffet. “Qua thema, programma en locatie mag dit congres zich meten aan gerenommeerde facilitaire congressen. Als beroepsvereniging zijn we daar super trots op.”

Aanmelden kan nu al door te mailen naar het verenigingsbureau van FMGezondheidszorg: info@fmgezondheidszorg.nl.

Over de sprekers het congres De standaard veranderen
Vier sprekers zullen u inspireren: wetenschapper Herman Kok, directeur van Made Blue Foundation Machiel van Dooren, Karin Valckenier (diensthoofd schoonmaak van het Maria Middelares Ziekenhuis) en een verrassend veelzijdige ‘mindsetter. En… de experience tour neemt u mee in De standaard veranderen.

Aanmelden kan al via deze link

 

Delen