Facility Groep Nederland neemt TJ Bedrijfsdiensten over

maart 31, 2018 in Nieuws

Facility Groep Nederland Beheer uit Halle heeft per 1 maart 2018 de activiteiten en medewerkers van het schoonmaakbedrijf TJ bedrijfsdiensten uit Doetinchem overgenomen. Het bedrijf is sinds jaren een begrip in Doetinchem en omgeving en richt zich met name op regulier schoonmaakonderhoud bij bedrijven en instellingen.

“Na een inventarisering van mogelijke overnamekandidaten koos de directie van TJ Bedrijfsdiensten ervoor om de activiteiten en de 80 medewerkers over te dragen aan Facility Groep Nederland. De visie en doelstellingen van Facility Groep Nederland gaven de doorslag om deze overname met vol vertrouwen tegemoet te zien voor zowel de opdrachtgevers als de medewerkers”, meldt het persbericht van Facility Groep Nederland (FGN).

Floris Smeitink, commercieel manager van FGN: “Deze acquisitie past goed in de groeistrategie van Facility Groep Nederland en onze ambitie om de dienstverlening in het gebied Doetinchem en omstreken te verbreden. Wij zijn momenteel marktleider in de regio Achterhoek.”

Over Facility Groep Nederland
Facility Groep Nederland is het centrale aanspreekpunt voor opdrachtgevers op facilitair gebied. Met ruim 350 medewerkers verzorgen wij 24/7 facilitaire diensten voor opdrachtgevers in zeer uiteenlopende segmenten. Wij zijn inmiddels landelijk actief met daarbij een sterke regionale focus. Onze services: schoonmaak, specialistische reiniging, ongediertebestrijding, bedrijfscatering, bouwkundig onderhoud, tuinonderhoud en facility management.

Delen