Facility for Future: uitnodiging Atir en HTC Advies voor ‘groeizaam’ gesprek

Atir Schoonmaakstrategen en HTC Advies zijn trotse founder van het Facility for Future Event op woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 januari in de Brabanthallen in Den Bosch. De twee adviesbureaus uit Almere leveren met een verrassende ontmoetingsplek een prominente bijdrage aan dit innovatieve evenement.

Atir biedt maatwerkoplossingen voor schoonmaak met focus op klantbeleving, prijs-kwaliteitverhouding en maatschappelijk verantwoord ondernemen. HTC Advies is expert op gebied van FoodService & Hospitality.Met beide organisaties spelen we snel en effectief in op de trends die we zien”, zegt directeur Margriet van Dijken. “Samen met onze klanten zoeken we de beste oplossing voor de facilitaire inrichting van organisaties”.

Warm welkom
Op het evenement in Den Bosch nodigen Atir en HTC Advies relaties en bezoekers uit voor een ‘groeizaam’ gesprek in een authentieke kas. De kas staat symbool voor een warm welkom, oprechte aandacht en optimale kansen voor groei. Met dit laatste doelt Margriet van Dijken op groei in kwaliteit, verbinding, werkplezier, efficiëntie en meetbare resultaten.

GRiP Facility
Atir en HTC Advies presenteren op het event dashboard GRiP Facility, dat significant kan bijdragen aan deze groei. GRiP is een webbased applicatie die altijd en overal inzicht geeft in de resultaten van kwaliteitsmetingen, uitkomsten op prestatie-indicatoren en de beleving van de klant. “We bieden dit dashboard aan als hulpmiddel om continu de prestaties te kunnen monitoren en op basis van de uitkomst van deze monitoring aan de slag te kunnen gaan met verbeteringen,” legt commercieel manager Anna Casemier uit. “GRiP Facility draagt bij aan een duurzame samenwerking met leveranciers, omdat alle betrokken partijen tegelijk inzicht hebben in de data en daarover direct het overleg aan kunnen gaan.”

Thuiswedstrijd
Atir en HTC Advies hebben sinds deze zomer een nevenvestiging in Den Bosch. De bedrijven zijn gehuisvest in Het Nieuwe Kantoor. “Deze locatie past uitstekend bij de open en inspirerende manier waarop wij samenwerken met onze opdrachtgevers”, aldus Anna Casemier. “Het Facility for Future Event is wat dat betreft voor ons een thuiswedstrijd. We kijken ernaar uit!”

 

×