Facility for Future: Margriet van Dijken (Atir) over samenwerking meten

januari 14, 2017 in Nieuws

schoonmaakjournaal-atir-margriet-van-dijkenAtir Schoonmaakstrategen en HTC Advies zijn trotse founder van het Facility for Future Event op woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 januari in de Brabanthallen in Den Bosch. De twee adviesbureaus uit Almere leveren met een verrassende ontmoetingsplek en twee presentaties een prominente bijdrage aan dit innovatieve evenement.

Woensdag 18 januari, 15.30 uur – 16.15 uur
Margriet van Dijken, directeur Atir Schoonmaakstrategen: Beter samenwerken met de leverancier: hoe meten we dat?
KPI (kritische prestatie indicatoren) ging voorheen over grip krijgen op de bedrijfsprocessen van de leverancier. De uitdaging is om nieuwe KPI te vinden, die ook de samenwerking en het resultaat van alle inspanningen meten. Als vertaalslag van: zo hebben we het bedoeld, zo klopt het!

Donderdag 19 januari, 14.30 uur – 15.15 uur
Marielle Hintzen, senior adviseur HTC Advies en Stefan Kraft van Ermel, directeur HTC Advies: Vervangt een pilletje straks de lunch?

Generatie X en Y veranderden het cateringlandschap en generatie Z staat op het punt om te beginnen met werken. Om uw bedrijfsrestaurant blijvend interessant te houden zijn naast inzicht in het economisch toekomstperspectief, inzicht in de doelgroep(en) en de bijbehorende levensstijlen essentieel. Zijn uw restauratieve voorzieningen er klaar voor?

Delen