Facilicom viert jubileumfeest met ruim 400 jubilarissen

Facilicom Group uit Schiedam, dit jaar zelfs een 50-jarige jubilaris, organiseerde op 10 november in het Beatrix Theater in Utrecht zijn jaarlijkse jubilarissenavond. Dit jaar zijn 284 medewerkers 12,5 jaar in dienst, 130 personen 25 jaar, maar liefst 18 vieren hun 40-jarige jubileum en zelfs één medewerker 50 jaar in dienst is. Traditiegetrouw worden alle jubilarissen tijdens deze jubilarissenavond bedankt voor hun jarenlange inzet.  

schoonmaakjournaal-facilicom-jubilarissen-2016

Long-time employment is de manier om waardevolle kennis en ervaring vast te houden en de continuïteit bij opdrachtgevers te garanderen. “Facilicom kent daarom lange dienstverbanden en dat wordt maar weer eens bevestigd tijdens de jubilarissenavond”, vertelt Geert van de Laar, CEO van  Facilicom trots.

Vitaliteit met functieroulatie
We zetten al enige jaren actief in op functieroulatie binnen onze organisatie. Een middel om vitaliteit binnen de organisatie te behouden en ervoor te zorgen dat medewerkers met een frisse blik blijven kijken naar hun werk. Ook vergroot het de kennisdeling en samenwerking tussen de divisies  en dat werkt”, besluit Geert van de Laar.

Over Facilicom Services Group
Facilicom Group is als grote, van origine Nederlandse facilitaire totaaldienstverlener actief in vestigingen in Nederland, België, Engeland en Frankrijk. Facilicom biedt werkgelegenheid aan ruim 28.000 medewerkers. Facilicom is onder meer actief in de branches schoonmaak, beveiliging, (bedrijfs)catering, facilitair management, bouw en installatie en horecadiensten. Het bedrijf levert voor steeds meer opdrachtgevers combinaties van diensten, gebundeld in een geïntegreerd pakket. Door de latere internationalisering heeft het bedrijf inmiddels gekozen voor de naam Facilicom Group. Sinds de oprichting in 1966 is het hoofdkantoor gevestigd in Schiedam.

 

×