Facilicom op inspiratie-event Facility for Future

Fschoonmaakjournaal-facilicom-stand-op-facility-for-futureacilicom is dit jaar – als founding partner – prominent aanwezig op het Facility for Future Event op woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 januari in de Brabanthallen in Den Bosch. Nu al wordt het vakevent het inspiratie-event voor het creëren van meerwaarde genoemd.

Tijdens Facility for Future is veel aandacht voor diverse facilitaire thema’s als schoonmaak, catering, duurzaamheid, gebouwautomatisering en onderhoud. “Voor Facilicom Group staat dit event in het teken van mens en techniek; de optimale mix”, vertelt Facilicom CEO Geert van de Laar. “Bezoekers maken kennis met diverse innovaties tijdens ons Facilitair Kenniscentrum op donderdagmiddag. Daarnaast zullen diverse mensen uit onze organisatie meewerken aan workshops, presentaties en inspiratiesessies.”

Facility for Future 2017
Tijdens het nieuwe vakevent Facility for Future 2017, waar ontwikkelingen, trends en innovaties in het facilitaire werkveld samenkomen, staat kennis delen en netwerken centraal. Op inspirerende wijze laat Facility for Future 2017 ontdekken hoe meerwaarde kan worden gecreëerd voor organisaties, klanten en werknemers. Met out of the box-visies in het theaterprogramma en leerzame workshops. Ervaar zelf de state of the art hospitality-concepten en hoe adequaat in te spelen op actuele thema’s op de interactieve exposities.

Toegangskaarten bestellen
U bent van harte welkom in het grand-café van Facilicom om informeel bij te praten of kennis te maken. Reserveer uw gratis toegangsbewijs via www.facilicom.nl/FacilityForFuture.

 

×