Exclusiva neemt Astra Facility over: krachtenbundeling en groeikansen

januari 26, 2018 in Nieuws

Astra Facility is overgenomen door Exclusiva Groep, landelijke leverancier van facilitaire producten en concepten. Beide bedrijven hebben op 23 januari 2018  overeenstemming bereikt en ondertekend. Deze overname past goed in de strategie van Exclusiva: de totaalleverancier uit Amsterdam verstevigt hiermee haar positie op de Nederlandse markt en  zet de weg naar groei en specialisatie verder in.

De activiteiten van Astra Facility voert Exclusiva vanaf heden in de vestiging Zwolle uit. Het personeel van Astra Facility opereert ook vanuit deze locatie.

Astra Facility is een onderneming die actief is als groothandel in facilitaire en hygiëneproducten in geheel Nederland, maar vooral in de provincies Gelderland, Drenthe en Overijssel. Het bedrijf heeft 25 jaar kennis en expertise in de facilitaire markt op het gebied van schoonmaak, veiligheid, advies en opleiding van personeel.

Simon van Dijk, DGA van Exclusiva Groep: “De overname van Astra Facility past volledig bij de groeistrategie van Exclusiva in Nederland. De insteek van vakkennis en specialisme vormt een goede match op inhoud. Met deze overname zijn we nog beter in staat de klant in de volle breedte van het vakgebied te kunnen bedienen.”

 

Delen