Excentr opent Experience Center

schoonmaakjournaal-excentr-experience-centerExcentr heeft de deuren geopend van haar nieuwe Experience Center. Het center is gevestigd in Eindhoven. Excentr staat voor de techniek van de toekomst; het maakt een einde aan traditioneel vloeren reinigen.

Excentr is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige, innovatieve vloer bewerkingsmachines, producten en concepten, die werken volgens de Excentr methode. Niek Besuijen: “De Excentr methode is een nieuw begrip in de branche en hoe interessant iets ook is of kan zijn, het begint met kennis. We vinden het belangrijk dat gebruikers van de Excentr methode de voordelen en mogelijkheden ten volle kunnen benutten. Ons Excentr Experience Center heeft dan ook als doel nieuwe en bestaande gebruikers van de Excentr methode op te leiden in een omgeving, die zich hiervoor leent.”

Besuijen over de mogelijkheden van het nieuwe center: “In ons Excentr Experience Center verzorgen we presentaties, wisselen we ervaringen uit, maar is ook de mogelijkheid vloeren te strippen, renoveren, polijsten et cetera.”

Meer informatie: www.excentr.com

Bewaren

Bewaren

×