Excentr op Schoonmaak Vakdagen: “Wie vooruit wil, moet op de hoogte zijn!”

Producent van vloerreinigingsmachines en -producten Excentr is één van de exposanten van de Schoonmaak Vakdagen die op dinsdag 25 en woensdag 26 september plaatsvinden in Expo in Houten. Op de Schoonmaak Vakdagen zijn niet alleen producenten zoals Excentr maar ook leveranciers, opleiders en beroepsverenigingen vertegenwoordigd, om hun nieuwste technieken en innovaties tonen. “Wie vooruit wil, moet op de hoogte zijn van ontwikkelingen”, zegt Niek Besuijen van Excentr resoluut. “Ik hoop dat veel nieuwe concepten zullen worden getoond  om dit vakevent meerwaarde te geven. Wij zullen onze nieuwste schrob/-zuigmachine EXCENTR Daily 35E en onze EDS pads laten zien.”

Welke meerwaarde heeft Schoonmaak Vakdagen voor uw bedrijf? En waarom neemt uw bedrijf juist aan dit vakevenement deel?
“Of de beurs meerwaarde gaat hebben, moet nog blijken, maar wij steunen graag een nieuw initiatief. Wij denken dat er ruimte is voor een evenement dat gericht is op de Nederlandse schoonmaakprofessionals. Op verschillende vlakken komen er interessante nieuwe concepten op de markt die de traditionele methodes uitdagen. Thema’s als ergonomisch werken, efficiënter werken en het verlagen van de ecologische footprint zijn zeer actueel. Ik hoop dan ook dat deze ontwikkelingen goed onder de aandacht gebracht worden op de Schoonmaak Vakdagen.”

Welk nieuws of recent gelanceerd product, dienst of concept toont u op de Schoonmaak Vakdagen?
“Wij zullen er zijn met onze nieuwe schrob-/zuigmachine, de EXCENTR Daily 35E. Deze machine onderscheidt zichzelf door een ongekende schrobkracht en flexibiliteit in gebruik. Dit dankzij het excentrische schrobdek, hoge druk, en flexibele steel. Ook showen wij weer onze EDS pads (Excentr Diamond System), deze maken het zeer eenvoudig natuursteen te reinigen, renoveren en polijsten zonder toevoeging van chemie, en zonder sinaasappelhuid.”

Hoe bereikt u uw (potentiële relaties) c.q. nodigt u hen uit? En waar vindt men uw bedrijf op de Schoonmaak Vakdagen?
“Via social media doen wij ons best zoveel mogelijk klanten en potentiele klanten te bereiken. Ook door te praten over de innovatieve methodes die wij gaan laten zien op de beurs hopen wij bezoekers te trekken.”

Waarom mogen de schoonmaakprofessionals van Nederland de Schoonmaak Vakdagen op 25 en 26 september niet missen?
“Omdat wie vooruit wil, op de hoogte moet zijn! Er zijn simpelweg teveel ontwikkelingen die positief bijdragen aan gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit, enzovoort om jezelf niet nieuwsgierig op te stellen!”

Wilt u de Schoonmaak Vakdagen bezoeken en kennismaken met onder meer de schrob-/zuigmachine en pads van Excentr? Verzilver uw gratis toegangskaart via deze link.