EVLO vernieuwt met uniek hoogtechnologisch concept voor schoonmaakmachines

Na de succesvolle introductie van het unieke DiOrE-bestelsysteem vorig jaar zet schoonmaakgroothandel EVLO nu vernieuwing in de Belgische schoonmaakwereld door met een uniek en hoogtechnologisch concept voor schoonmaakmachines: ICE i-Synergy. Fleetmanagement voor schoonmaakmachines! Zaakvoerder Lieven Jacobs vertelt over een verdergaande samenwerking tussen producent ICE en de klanten van EVLO.

In 2017 voerde schoonmaakgroothandel EVLO het DiOrE-bestelsysteem met succes bij haar klanten door. Dankzij dit internetbestelsysteem is het bestellen van schoonmaakproducten en –materialen niet alleen zeer eenvoudig geworden, maar is ook de budgettaire controle voor de klanten van EVLO permanent verzekerd. Kortom, bestelgemak en budgettaire ontzorging!

Verdergaande samenwerking
Lieven Jacobs, zaakvoerder van EVLO, vertelt: “We gaan in samenwerking met fabrikant International Cleaning Equipment (ICE) nu een stuk verder specifiek voor wat betreft schoonmaakmachines. De directie van een bedrijf hoeft zich voortaan geen zorgen meer te maken over waar de machines zich bevinden, wie ermee werkt, of/en wanneer de machines worden onderhouden, het laden en goed aanwenden van (dure) batterijen, werkings- en vervangingskosten machines, enzovoort. Dankzij het ICE i-Synergy concept behoren al deze zorgpunten tot het verleden: full-service huur vanaf 12 maanden!”

Geen investering. Alleen voordelen
Tientallen jaren aan ervaring en knowhow wenden het team van ICE aan voor de totstandkoming van deze unieke ontwikkeling. “ICE i-Synergy geeft meer controle over een schoonmaakvloot dan ooit tevoren, dankzij het gebruik van ‘slimme’ machines. Hiermee is ICE wereldwijd de eerste aanbieder”, vat Lieven Jacobs samen.

ICE i-Synergy is een all inclusive rental-formule voor het gebruik, onderhoud en beheer van uw schoonmaakmachines. Jacobs legt uit: “U koopt uw machines niet, maar huurt ze voor een bepaalde periode, gaande van 12 tot 60 maanden. U hoeft dus niet meer te investeren in de aanschaf van machines. Dit allemaal voor een vaste huurprijs, zonder enige bijkomende kosten.”

Altijd klaar voor de schoonmaak
Dankzij het i-Synergy concept huurt u daarenboven ‘slimme’ en hoogtechnologische schoonmaakmachines. Deze zijn verbonden met het internet en geven gebruiksinformatie door, zoals gebruikerstijden, locatie (waar staat de machine?), identiteit van de gebruiker (wie werkt met de machine?) en gereinigde oppervlakte in m2.

De machines zijn voorzien van Lithium-ion batterijen met een lange levensduur. Zo mogen deze batterijen tussengeladen worden en zijn ze wat betreft de productie een stuk milieuvriendelijker dan klassieke batterijen. Daarnaast worden permanent de belangrijkste onderdelen van een i-Synergy-machine bewaakt op afwijkende waarden. Ingeval van afwijking wordt automatisch het ICE-serviceteam verwittigd dat zal tussenkomen. Zo verzekert de klant er zich van dat de machines steeds operationeel zijn, klaar voor de schoonmaak! Ook deze monitoring is inbegrepen!

Alle informatie van één of meerdere machines uit de vloot wordt bewaard in het i-Synergy-systeem, die online, via het web of app op een smartphone, gratis kan worden geraadpleegd.

Full service
Lieven Jacobs van EVLO verduidelijkt: “De huurprijs is all inclusive. Service, vervangen van versleten onderdelen (zuigrubbers, schrobborstel, aflaatslangen, zuigslangen, dichtingen, batterijen, …), permanente monitoring, storingsbezoeken, gebruik van de app, … zijn allemaal inbegrepen in de maandprijs. Er zijn dus geen verborgen of vervelende extra kosten meer: full service.”

De nodige periodieke onderhoudsbezoeken plant het ICE-serviceteam in en voert ze uit. Ook hiervoor hoeft niets ondernomen te worden. Met ICE i-Synergy worden voor de klant alle aspecten voor het gebruik van een machinevloot gemanaged en ontzorgd.

Logistiek
Jacobs tot slot: “EVLO brengt uw machines op de werkplek. U hoeft dus geen speciale aanhangers, laadklep of rijplaten te hebben of extra personeel in te schakelen. We zorgen ervoor dat uw machines gebruiksklaar, compleet met toebehoren en voorzien van instructie en nodige opleiding afgeleverd worden.”

Laat u in 1 minuut inspireren en informeren door ICE I-Synergy: