Erik van der Eik directeur New Business en Innovatie HEYDAY

februari 13, 2018 in Nieuws

HEYDAY Facility Management heeft Erik van der Eik (41) aangesteld als directeur New Business en Innovatie. Van der Eik richt zich in deze rol op het ontwikkelen van nieuwe diensten die aansluiten op de behoeften van pandeigenaar en -gebruiker. Dit houdt onder meer in dat hij samen met een pandeigenaar kijkt hoe het pand flexibeler kan worden ingezet en hoe hij kan inspelen op de wens van de gebruiker. Daarnaast richt Van der Eik zich ook op de ontwikkelingen binnen het facility management. Hij werkt met zowel bestaande als nieuwe partners aan flexibiliteit, het slim inzetten van data(informatie) en MVO-toepassingen.

“Het is een mooie uitdaging om de hedendaagse technologie en kennis in te zetten in de verschillende marktsegmenten waarin HEYDAY actief is”, zegt Erik. “Mijn belangrijkste doel is om samen met zowel bestaande als nieuwe klanten de facilitaire dienstverlening continue af te stemmen op de veranderende vraag van de klant.”

HEYDAY ziet de wereld van het facility management veranderen. “Een voorbeeld hierbij is het vastgoed. Pandeigenaren willen hun pand niet meer voor één doel inzetten. De wens van de gebruiker speelt een steeds belangrijkere rol en de pandeigenaar wil een meer op maat gesneden aanpak”, vertelt Bob Mols, algemeen directeur bij HEYDAY Facility Management. “Erik is een enorme aanwinst voor HEYDAY en kan met zijn sales- en serviceachtergrond helpen om in te spelen op deze veranderende marktvraag.”

Van der Eik heeft veel ervaring op het gebied van sales- en service. Als Director Business Sales & Service SME bij KPN was hij eindverantwoordelijk voor alle service- en salescontacten voor de Small en Medium klanten inclusief de totale service customer journey. Daarnaast is hij ook actief geweest als Senior Manager Online Sales & Digital Transformation bij de Rabobank.

Over HEYDAY
HEYDAY voert de regie van de facilitaire dienstverlening (IFM) voor kleine en grote ondernemingen. Met ruim 15 jaar ervaring in de facilitaire markt levert HEYDAY maatwerk voor elke unieke vraag. Daarnaast biedt HEYDAY met het Facility Institute tijdelijke deskundigheid voor facilitaire vraagstukken. HEYDAY levert interim professionals en praktische oplossingen, die direct toepasbaar zijn. HEYDAY is een zelfstandig opererende dochter van ADG dienstengroep. De dienstengroep met ongeveer 50.000 medewerkers en een omzet van bijna een miljard euro, biedt ons een stevige financiële basis, terwijl we onze onafhankelijkheid van toeleveranciers kunnen waarborgen

Delen