Einde samenwerking ISSA brengt merknaam Interclean Amsterdam terug

november 7, 2017 in Nieuws, Interclean vakbeurs

Amsterdam RAI - stockfotoRAI Amsterdam herintroduceert de merknaam Interclean voor de grootste beurs op het gebied van professionele schoonmaak en hygiëne wereldwijd. De merknaam Interclean Amsterdam, waaronder de bekendste schoonmaakbeurs ter wereld tussen 1967 en 1998 groot is geworden, is officieel terug. Met de aankondiging van RAI Amsterdam om de samenwerking met ISSA te beëindigen, zal ook het merk ISSA/INTERCLEAN verdwijnen.

Het merk Interclean heeft een rijke historie waar we heel trots op zijn, en dat hebben we in het nieuwe logo weergegeven“, vertelt Rob den Hertog, directeur Interclean. “De nieuwe elementen symboliseren wie we zijn: de plek om geavanceerde reinigingstechnologieën te ontdekken, die professionals in de schoonmaakwereld zullen inspireren om te transformeren en te moderniseren. “Interclean Amsterdam logo

Uit de hele wereld
Den Hertog vervolgt: “Met innovatieve producten en oplossingen voor de belangrijkste uitdagingen op het gebied van schoonmaken en hygiëne, brengen we professionals uit de gezondheidszorg, industriële, institutionele, retail- en horecabranche vanuit de hele wereld bij elkaar.”

Introductie Healtcare Forum
De introductie van een speciaal Healthcare Forum tijdens de show van 15 tot en met 18 mei 2018 onderstreept de ambitie van Interclean om gezondheidszorgdeskundigen van over de hele wereld aan te trekken en zo bewustzijn te creëren voor de positieve economische impact van schoonmaak in zorginstellingen.

Zelfstandige koers
De nieuwe zelfstandige koers van Interclean Amsterdam zorgt voor een grotere betrokkenheid van partners en belanghebbenden. Door een nog bredere samenwerking kan RAI de kennis van de schoonmaakindustrie inzetten om het internationale bewustzijn voor schoonmaak- en hygiëne-gerelateerde zaken verder te vergroten.

De wereldwijde strategie is tweeledig: het uitbreiden naar nieuwe regio’s over de hele wereld, met nieuwe evenementen die afgestemd zijn op de behoeften van de markt – evenals het blijven bedienen en versterken van de grote diversiteit binnen de professionele schoonmaaksector.

Met de overstap naar Interclean Amsterdam blijven we onze rol als middelpunt van innovatie binnen de professionele schoonmaakindustrie vervullen,” zegt Den Hertog. “We behouden onze wereldwijde focus, verbreden ons aanbod en gaan daar waar de industrie ons nodig heeft.

Delen