Duplex introduceert draadloze vloerreinigers

Innovi, specialist in milieuvriendelijke reinigingsoplossingen, promoot het ultieme gevoel van vrijheid met haar nieuwe serie draadloze vloerreinigers van Duplex. Schrobmachines zonder kabel maar met meer power en effectievere reiniging.

De nieuwe 340 en 420 DC serie Duplex vloerreinigers heeft volgens Innovi meer power dan alle andere compacte batterijmachines. De borstel rotatie per minuut is hoger dan die van de kabelmachines. Dat is anders dan bij andere batterijmachines die gewoonlijk minder power hebben dan de kabelversies. Bij Innovi staat ‘battery-power dus juist voor meer power. En dat komt ten goede van de reiniging van de vloer.

Snel, effectief en veilig reinigen
De vraag ‘Waar is het stopcontact?’ is niet meer van toepassing als je werkt met de nieuwe DC serie. Zo ervaar je, zoals Innovi belooft, ‘het ultieme gevoel van vrijheid’ en bespaar je op kostbare schoonmaaktijd. Bovendien is het werken zonder kabel veiliger omdat het het val-risico verkleint.

Krachtig en hybride
De Duplex DC machines zijn uitgerust met een krachtige 48V Lithium-Ion accu waarmee je een uur effectief kan werken. De accu is eenvoudig te wisselen en binnen twee uur weer volledig opgeladen. Voor het non-stop reinigen is een hybride optionele accessoire beschikbaar. De Duplex Hybride belooft vijf uur continu werken. Deze uitvoering is geschikt voor het zware werk.

Klik hier voor meer informatie over de Duplex DC serie.