Douwe Rienstra naar Jaap Breman Schoonmaakgroothandel

Douwe Rienstra - Schoonmaakgroothandel Jaap BremanOp 1 oktober is Douwe Rienstra in dienst getreden bij Jaap Breman. De schoonmaakgroothandel uit Franeker opent een vestiging in het Drentse Hoogeveen met showroom, magazijn, kantoor en trainingsruimte, waarvoor Rienstra verantwoordelijk is.

“Het uitgangspunt voor onze dienstverlening is het leveren van de beste kwaliteit in de vorm van hoogwaardige producten gecombineerd met een klantadvies op maat. Klanten krijgen veel meer dan enkel het product dat zij kopen. In feite verkopen wij geen product maar een oplossing. Met Douwe halen we heel veel vakkennis in huis, wat natuurlijk perfect aansluit op onze missie”, legt Gert Jan Breman uit.

Rienstra werkt al twintig jaar in de schoonmaakbranche, waarvan bijna acht jaar als accountmanager bij Crohill uit Lelystad. Over zijn overstap naar Jaap Breman zegt hij: “De nieuwe vestiging in Hoogeveen is de eerste van drie vestigingen die Schoonmaakgroothandel Jaap Breman de komende tijd verspreid over Nederland opent. Op onze hoofdvestiging in Franeker, met zo’n 20.000 m2 magazijn, kantoor en trainingsruimte, worden de Breman-brede zaken georganiseerd. Vanuit deze hoofdvestiging maar ook vanuit de drie nieuwe vestigingen kunnen we ons gehele productenassortiment uitleveren. Daarnaast begeleid en train ik in Hoogeveen de zes buitendienstmedewerkers in schoonmaakvakkennis en verzorg ik ook trainingen voor klanten, zoals schoonmaakonderhoud- en vakspecialistische trainingen. We werken eraan dat we al onze klanten in Nederland binnen driekwartier aan kunnen rijden.”

Over de distributie zegt Gert Jan Breman: “We geloven in partnership en samenwerken en hebben  ter verbetering van het logistieke proces gezocht naar een partner. Dat is FOOX Groothandel Bergsma geworden. Dat betekent een landelijk dekkend distributienetwerk en voor de klant betekent ons partnership met FOOX ook, dat hij op één adres alles kan kopen, namelijk ook andere dan schoonmaakproducten, zoals tabak, zoetwaren, horecabenodigdheden en kantoorartikelen. En de samenwerking betekent ook dat de klant maar één contactpersoon, bestelmoment, levering en factuur heeft. One stop shopping dus. Ook de nieuwe vestiging in Hoogeveen werkt volgens dit principe, dat we in Franeker al met veel succes hebben beproefd. Met Douwe als verantwoordelijke hebben we er alle vertrouwen in dat onze vestiging in Hoogeveen ook succesvol zal draaien.”

 

×