Door hoogste medewerkertevredenheid wint Asito Beleving Award

Asito Integron Beleving AwardAsito wint de Beleving Award op het gebied van medewerkerbeleving uit handen van Integron.

Integron reikt al acht jaar de Beleving Awards uit aan organisaties, die het beste presteren op het gebied van klant- en medewerkerbeleving. De nominaties voor deze Award zijn gebaseerd op de uitkomsten naar de tevredenheid onder klanten en medewerkers in 2016. Asito liet in 2016 een grootschalig medewerkeronderzoek doen. Asito heeft gewonnen in de categorie Professionele en Financiële dienstverlening. Van alle bedrijven in deze categorie heeft Asito dus de hoogste medewerkertevredenheid.

De Beleving Awards zijn uitgereikt in twee soorten: Klantbeleving en Medewerkerbeleving. De resultaten van ruim 300 organisaties werden hiervoor vergeleken. De bedrijven met de beste tevredenheidsscores zijn uiteindelijk als winnaars geselecteerd. Zij hebben dus de meest tevreden klanten en medewerkers.

Over Asito
Asito is een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke vakkrachten verspreid over 50 vestigingen succesvol aan een schone en veilige werk- en leefomgeving. Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en relaties voorop om zo samen tot de meest sociale en duurzame resultaten te komen.

×