Diversey Care’s TASKI IntelliTrail-systeem: intelligent & internet of clean

Diversey Care - Intellitrail-3Sealed Air’s Diversey Care-afdeling is een proefritprogramma gestart voor TASKI  IntelliTrail, een intelligent systeem voor machineparkbeheer met volledige service. Daarmee kunnen gebouwenbeheerders gemakkelijk hun TASKI-vloerverzorgingsmachines op afstand monitoren. IntelliTrail maakt deel uit van Diversey Care’s groeiende Internet of Clean-platform, waartoe een groot aantal verschillende verbonden technologie-oplossingen voor commercieel reinigen behoort.

“Ons Internet of Clean-platform biedt klanten volledig zicht op hun reinigingsactiviteiten, om zo de efficiëntie te verbeteren en de kosten te verlagen”, aldus Jan Willem Tinge, vicepresident wereldwijd van Faciliteiten en Machines, Diversey Care. “Met IntelliTrail, een belangrijke component van het Internet of Clean, kunnen gebouwenbeheerders en eigenaren hun TASKI-machines op afstand monitoren. Zo kunnen ze snel problemen identificeren, de algehele impact ervan beperken en voortdurende verbeteringen stimuleren.”

Intelligente technologie
IntelliTrail combineert intelligente technologie, GPS-tracering en webapplicaties om managers zicht op de prestatie van hun machinepark in real time te bieden. Een apparaat wordt fysiek gemonteerd op de betreffende apparatuur en bevat een SIM-kaart en hardware om gegevens te registreren en verzenden. Gebruikers hebben toegang tot machinegegevens, inclusief geografische positie, bedrijfstijd en kritieke service-informatie, zoals batterijstatus, die kunnen helpen bij het verlagen van de eigendomskosten en het verbeteren van de kwaliteit van de service.

Gratis proefabonnement
Vanaf 1 maart hebben klanten die een TASKI-schrobdroger aanschaffen, toegang tot een gratis proefabonnement van een half jaar op het systeem voor machineparkbeheer in de cloud.

“Onze proefabonnementen hebben aangetoond dat machineparkbeheerders de kosten voor machineparkbeheer, reiniging en administratie met tot 25% kunnen verlagen”, voegde Tinge toe. “We zijn een van de eerste bedrijven die klanten een gratis proefabonnement bieden, waardoor zij uit de eerste hand de waarde kunnen ervaren van de gegevens die worden vastgelegd met IntelliTrail.”

Ga naar sealedair.com/intellitrail voor meer informatie.

Over Sealed Air
Sealed Air Corporation creëert een wereld die beter aanvoelt, smaakt en werkt. In 2015 genereerde het bedrijf een omzet van circa $7,0 miljard door klanten te helpen hun duurzaamheidsdoelen te bereiken bij de grootste sociale en milieu-uitdagingen van tegenwoordig. Ons portfolio van algemeen erkende merken, inclusief oplossingen voor voedselverpakking van het merk Cryovac®, beschermende verpakking van het merk Bubble Wrap® en oplossingen voor reiniging en hygiëne van Diversey®, maakt een veiligere en minder verspillende voedselproductieketen mogelijk, beschermt waardevolle goederen die over de hele wereld worden verzonden en verbetert de gezondheid door een schoner milieu. Sealed Air heeft ongeveer 23.000 werknemers die klanten bedienen in 169 landen.