Directiewissel Alpheios: Corné van Aarle volgt Roger van Wersch op

januari 29, 2018 in Nieuws, België

Corné van Aarle volgt per 1 januari 2018 Roger van Wersch op als algemeen directeur van Alpheios International. Corné van Aarle krijgt hiermee de eindverantwoordelijkheid over alle bedrijven binnen Vebego Products & Systems. Daarnaast zal hij de directievoering bij Alpheios Belgium voortzetten.

Van Aarle (op de foto rechts) is in september 2015 aangesteld als directeur van Alpheios Belgium. Voordat hij binnen Vebego werkzaam werd, was hij actief in het aansturen van complexe salesorganisaties bij diverse dienstverleners met activiteiten in de Benelux. Van Aarle: “Ik kijk er naar uit om onze verschillende bedrijven, met behoud van het goede, verder te brengen op het gebied van een omnichannel-klantbenadering. Daar gaan we onze relaties positief mee verrassen!”

Divisiedirecteur België
Roger van Wersch wordt binnen Vebego benoemd tot divisiedirecteur België. Deze divisie richt zich met bedrijven als Care, PMC, NNOF, NG2, Mederi, Reflex Interim en Assist België op de facilitaire markt en de gezondheidszorg. De bedrijven zijn o.a. actief in de professionele schoonmaak, werkplekbeheer, circulair gebruik en beheer van kantoormeubilair, uitzendwerkzaamheden, beheer van assistentiewoningen en huishoudelijke en verpleegkundige zorg. Daarnaast wordt van Wersch binnen Vebego verantwoordelijk voor een aantal grote projecten over de verschillende Vebego bedrijven en landen heen.

Mooie periode
Van Wersch: “Ik kijk met trots terug op een bijzonder mooie periode die ik heb mogen doormaken binnen Alpheios International. Jaren waarin verbetering van schoonmaakperformance bij onze klanten voorop stond. Waarin onze consultancy-tak werd opgestart, het Alpha D3-Fogging desinfectieconcept tegen infectie-uitbraken binnen de zorg werd gelanceerd en de eerste Cradle-2-Cradle en volledig gesloten schoonmaaktrolley (Triple-T) werd ontwikkeld. Bovendien kunnen we door onze groei sinds een tijdje via een prachtig nieuw state-of-art distributiecentrum onze klanten optimaal bedienen.”

Topstructuur Vebego
De benoemingen van Van Aarle en Van Wersch volgen uit diverse aanpassingen in de topstructuur van Vebego per 1 januari 2018. Vebego kiest in haar strategie voor het bieden van toegevoegde waarde via sterkere klant- en marktgerichte organisaties, die zich focussen op het bieden van klant- en segmentspecifieke oplossingen en unieke diensten. Het doel voor Vebego is om blijvend onderscheidend vermogen op te bouwen in haar markten.

Over Alpheios
Alpheios International is een onderdeel van Vebego. Verdeeld over Alpheios en CleanDeal zijn wij vanuit onze vestigingen in Heerlen (NL) en Wilrijk (BE) met ruim 200 medewerkers actief in de Benelux. Vanuit de gedachte dat hoogwaardige totaalconcepten bijdragen aan de performance van professionele schoonmaakorganisaties hebben wij al ruim 60 jaar een leidende positie in o.a. de zorgsector in de Benelux.

Delen