Directieteam Hago Zorg versterkt met Roso Sanschez, Wiegmans en Busch

oktober 6, 2017 in Nieuws

Schoonmaakjournaal Hago Zorg nieuw managementteam 2017Sinds de doorvoering van de segmentatiestrategie van Hago, waaruit Hago Zorg in 2012 is ontstaan, is Hago Zorg een organisatie waarvan de omzet in korte periode verdubbelde naar meer dan € 100 miljoen jaarlijks. “We zijn inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van specialistische schoonmaak in de gezondheidszorg. Na een periode van harde groei is het nu zaak om ons fundament te verstevigen, onze toegevoegde waarde te blijven waarmaken en onze organisatie klaar te maken voor de nieuwe strategie. Met de komst van Sandra Roso Sanchez, Peter Paul Wiegmans en Herman Busch in het managementteam verstevigen we ons fundament en bereiden we ons voor op de toekomst”, aldus Margot van Leijen, algemeen directeur.

Sandra Roso Sanchez is afkomstig uit de Vebego-gelederen en heeft de afgelopen jaren bij Alpheios Zuid-Nederland als unit manager aangestuurd. Nu zal zij binnen het managementteam van Hago Zorg verantwoordelijk zijn voor business development, kwaliteit en projectmanagement. “De komende periode gaat mijn aandacht uit naar de uitrol van onze programma’s bij nieuwe klanten en het borgen van de kwaliteit bij bestaande relaties”, aldus Sandra, manager bedrijfsvoering.

Peter Paul Wiegmans, afkomstig van zusterbedrijf Hago, is op 1 oktober van start gegaan als directeur West-Nederland en neemt hierbij de stok over van Gert Zoet. Zijn affiniteit met de zorg blijkt uit zijn jarenlange operationele ervaring in de schoonmaakdienstverlening bij Erasmus MC. Het is dan ook een bewuste keuze om bij Hago Zorg aan de slag te gaan. Peter Paul: “In mijn nieuwe rol kan ik mijn ervaringen bij onder andere het Erasmus MC combineren met mijn vorige functie als concept manager bij Hago om zo van toegevoegde waarde te zijn voor regio West.”

Versterking
Om de business voor te bereiden op de volgende fase, versterkt Herman Busch Hago Zorg als operationeel directeur: “Het delen van kennis en kunde is de basis om ervoor te zorgen dat wij samen met onze collega’s dagelijks toegevoegde waarde creëren. Op die manier empower je medewerkers en creëer je ruimte voor efficiëntie en verbeteringen.” Herman Busch is afkomstig van Gom ZorgSupport van Facilicom en heeft ruime operationele kennis en veel ervaring binnen de zorg.

Over Hago Zorg
Hago Zorg is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring in schoonmaakdienstverlening in de gezondheidszorg en ruim 3400 medewerkers in dienst. Het bedrijf is expert op het gebied van (medische) schoonmaak en services ‘rondom het bed’ bij meer dan honderdzestig zorgorganisaties, zoals ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen en organisaties in de geestelijke gezondheids- en gehandicaptenzorg. Kwaliteit, innovatie en gastvrijheid staan bij Hago Zorg hoog in het vaandel.

Hago Zorg maakt deel uit van Vebego International, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverleningen, zorgondersteunende diensten.

Delen