Diamant-groep kiest voor persoonlijke aanpak Vendor

De Diamant-groep heeft besloten haar opdracht voor het verzorgen van de toilethygiëne in de sanitaire ruimtes bij Vendor neer te leggen. In aanwezigheid van Claire Druijts, inkoopadviseur bij Diamant-groep, werd met de handtekening van Dennis Kleppe, CFO Vendor, op 22 november de nieuwe overeenkomst bekrachtigd. Medewerkers en bezoekers hebben hierdoor de komende jaren beschikking over frisse en hygiënische toiletruimtes.

“De oplossing van Vendor biedt het juiste antwoord op onze behoefte aan toilethygiëne”, vertelt Claire Druijts. “Doorslaggevend in de keuze voor Vendor is de persoonlijk aanpak die zij bieden, de mate van flexibiliteit in service en de manier waarop Vendor het MVO heeft geïntegreerd in haar bedrijfsvoering. We kijken uit naar een mooie samenwerking!”

Social return on investment (SROI)
Als onderdeel van de overeenkomst zal Vendor een deel van de investering inzetten voor de invulling van haar activiteiten op het gebied van social return. Zo zet Vendor onder meer personen met een afstand tot de arbeidsmarkt tijdens de implementatiefase in. Hier zullen zij de monteurs ondersteunen met voorbereidende werkzaamheden ter bevordering van een optimale installatie. Nadien dragen zij zorg voor de representativiteit van de diverse toiletruimtes. “Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog op de agenda bij Vendor. De samenwerking met de Diamant-groep sluit hier naadloos op aan. Onze slogan is niet voor niets: Smart solutions, happy people”, aldus Dennis Kleppe.

Persoonlijke kennismaking
Na het officiële gedeelte kreeg de Diamant-groep delegatie een rondleiding door de Productie en Expeditie bij Vendor. Johan van Groenendaal, coördinator facilitaire ondersteuning, en Leo Doomen, coördinator gebouwenbeheer: “Indrukwekkend om te zien hoe de toiletrollen en handdoekcassettes, die straks in onze toiletruimtes terechtkomen, worden gemaakt. Daarnaast was er de mogelijkheid kennis te maken met de Vendor medewerker, die momenteel via een BBL-opleiding leren en werken combineert en straks onze orders gaat picken. Dat maakt het persoonlijk, iets dat we als leerwerkbedrijf waarderen.”

Vendor is opgericht in 1961 en al bijna 60 jaar toonaangevend op het gebied van toilethygiëne en beleving binnen high traffic locaties. Actief in meer dan 30 landen biedt Vendor als specialist op duurzame en transparante wijze een optimale beschikbaarheid van toilethygiëne voor haar klanten én hun bezoekers, klanten en medewerkers. Een positieve beleving, uitstraling en continue beschikbaarheid zijn hierbij de belangrijkste kernwaarden waarbij de toiletbezoeker centraal staat. Via een uitgebreid servicenetwerk zorgt Vendor dagelijks voor hoogwaardige en stipte dienstverlening bij vele duizenden klanten.

De Diamant-groep is een leerwerkbedrijf en draagt bij aan de participatie in werk van  mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo krijgen zij de kans om mee te doen in de maatschappij. Meedoen betekent serieus genomen worden.

×