Deze week 2e event FM Next Generation vol power en passie

Reputatie, disruptie, communicatie, coaching, stellingen, survey, Soop en een bedrijfpresentatie: dit en meer komen aan bod in het Centre of Expertise van gastheer Facility Trade Group in Apeldoorn. Aanstaande donderdagmiddag 7 maart organiseert platform FM Next Generation haar tweede event voor en door young professionals (tot en met 35 jaar) in de schoonmaak en/of facilitaire branche. Hun doel: vanuit een jongerenvisie de facilitaire sector een boost geven. Join het gratis event, deel jouw passie, power en kennis, en meld je aan.

In augustus 2018 werd het platform FM Next Generation officieel opgericht op initiatief van Schoonmaakjournaal. Twintig deelnemers beleefden de kick-off meeting bij Excentr in Oirschot. Zij deelden hun gedachten en mening over de huidige wijze van werken in de schoonmaak- en facilitaire branche. Ook spraken zij openlijk over andere beleving, mindset en meer power, dat de huidige tijd van de branche vraagt.

Op 14 november kreeg de kick-off een vervolg met het eerste echte event in Hotel Wings op Rotterdam/The Hague Airport, powered by supporter Greenspeed en Schoonmaakjournaal. Het bestuur schetste de kaders en Yoram Roemersma (XYMS) bezorgden de 35 deelnemers een digitale boost.

Donderdag 7 maart trakteert gastbedrijf Facility Trade Group de leden van het FM Next Generation-platform op haar bedrijfsstory. Waar gaat het bedrijf voor? Met welke passie onderscheidt zij zich in de markt? Verder laten het bestuur, pitchen de werkgroepen reputatie, disruptie, communicatie en coaching en neemt gastspreker Robert-Willem Dol, founder van BeeBlue, de young profs mee in de circulaire wereld. Het event wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Enthousiast? Aanmelden? Het kan nog tot woensdagochtend 6 maart: redactie@schoonmaakjournaal.nl

Over FM Next Generation
FM Next Generation is een initiatief van Schoonmaakjournaal en wordt uitgedragen door young cleaning & facility professionals tot en met 35 jaar. #FMNextGen stelt zichzelf ten doel om met alle leden (fans) samen vanuit een jongerenvisie de facilitaire branche een boost te geven door te werken aan een positieve reputatie en onuitwisbare impact op de schoonmaak-/facilitaire industrie. FM Next Generation wordt financieel mede ondersteund door Greenspeed, Hijman Schoonmaakartikelen, i-team Global, Katrin Hygiëneproducten en Numatic International.

 

×