Dejo verandert naam in Beercoo

maart 2, 2018 in Nieuws

Dejo heet sinds 1 maart 2018 Beercoo Schoonmaakgroep. “Het is inmiddels 3 jaar geleden dat Dejo Schoonmaakorganisatie een zusje werd van Beercoo Schoonmaakgroep. Sinds maart 2015 zijn we achter de schermen steeds meer samen gaan werken. Zo behaalden we samen verschillende ISO- en VCA-certificeringen en het OSB Keurmerk. Evenals de titel Schoonmaker van het Jaar 2017. Het is daarom een logische stap om ook voor de schermen samen te gaan”, legt Beercoo uit.

In 1977 werd DEJO – De Enige Juiste Organisatie – opgericht. Destijds startte Jan van den Heuvel zijn schoonmaakbedrijf in Rotterdam. Via Oudewater streek Dejo in 1991 neer op het bedrijventerrein Middelland in Woerden, toen nog aan de Pelmolenlaan 13.

Al in maart 2015 is het bedrijf overgedragen aan de broers Patrick en Vincent de Beer. Daarmee werd Dejo een zusterbedrijf van Beercoo Schoonmaakgroep uit Bergschenhoek. In januari 2018 verhuisde Dejo naar een nieuwe locatie in Woerden. Met inmiddels 125 medewerkers is Dejo vooral actief in het Groene Hart/Midden-Nederland.

DEJO heet dus sinds 1 maart Beercoo. Het bedrijf draagt ook het logo van Beercoo, een vrolijke rode smiley, en de pay off, én doet zijn intrede in het Groene Hart en Utrecht.

Over Beercoo Schoonmaakgroep
Beercoo Schoonmaakgroep is gevestigd in Bergschenhoek en Woerden. Met ruim 700 enthousiaste en opgeleide medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor Kantoren, Hotels, Scholen en Wooncomplexen in de Randstad en Utrecht. Onze opvatting: het moet leuk werken zijn met én bij Beercoo. Daarom investeert Beercoo in opleidingen en aandacht voor medewerkers en betrokkenheid bij opdrachtgevers.

Delen