De Kroon schoonmaak ziet gunning IVECO als opmaat naar bredere samenwerking

De Kroon schoonmaak, onderdeel van De Kroon facilitaire diensten, heeft per 1 december de opdracht gegund gekregen voor de schoonmaak en daarmee het onderhoud van het hoofdkantoor van IVECO Schouten in Utrecht. Dit gebeurt op basis van de Smart Cleaning-methode, waarbij er minder handelingen nodig zijn om schoon te maken, er een beter schoonmaak resultaat wordt gerealiseerd en er sprake is van de minste belasting voor het milieu. Een aspect dat nadrukkelijk naar voren kwam in het aanbestedingstraject.

Remco Drijver, commercieel directeur van De Kroon facilitaire diensten, spreekt van een heel fijne samenwerking in het voortraject en de gunningsfase. “Ik zie deze gunning dan ook als opmaat naar een bredere samenwerking.”

De dienstverlening bestaat het reinigen van alle kantoren, sanitaire ruimten, periodieke werkzaamheden en de uitvoering van de glasbewassing.

Doelstellingen
De hoofddoelstelling van Iveco Schouten is om het niveau van alle verleende services continu te verbeteren en te streven naar perfectie. De Kroon omarmt deze doelstelling en treedt hier dan ook graag mee naar buiten.

IVECO Schouten is dealer van IVECO en Fiat bedrijfswagens met vestigingen in Almkerk, Alblasserdam, Amsterdam, Doetinchem, Nijmegen, Spijkenisse, Tiel, Tilburg, Utrecht en Veghel. IVECO biedt een totaalconcept van sales, after sales, financiering, reparatie- en onderhoudscontracten, vervangend vervoer en specifieke technische oplossingen.

Smart Cleaning in een notendop:

×