CWS Nederland branchewinnaar bij De Succesfactor

CWS - Paradise Air BarCWS Nederland is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de sanitaire productenbranche. Met een zeer sterke positionering heeft CWS Nederland zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming.

Het bedrijf wordt in Nederland gezien als een van de leidende bedrijven in de branche en weet haar grote kennis uitstekend te combineren met haar servicegerichte aanpak, wat leidt tot een hoge mate van klanttevredenheid. De Nominatiecommissie ziet in CWS Nederland een vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de binnenlandse en buitenlandse markt en is van mening dat zij met recht genomineerd is voor de Nationale Business Succes Award. 

Opmerkelijk onderscheidend vermogen
CWS Nederland is een van de leidende bedrijven op het gebied van sanitaire producten. Dit bedrijf onderscheidt zich door het brede assortiment dat wordt aangeboden, het streven naar excellente full service en de grote mate van innovatie. Dit stelt CWS Nederland in staat om frequent met vernieuwende producten te komen. Ook heeft deze onderneming een realistische blik en weet zij dat niet alle innovaties direct tot succes zullen leiden. Lange termijnvisie en focus zijn dus onmisbaar. Verder wordt het succes bij CWS Nederland geborgd door een sterke binding met de medewerkers, het scheppen van loyaliteit en continuïteit. Het bieden van ontwikkeling en uitdaging zijn hierin leidraad. Dit alles leidt tot een balans tussen tevreden klanten, tevreden medewerkers en tevreden aandeelhouders. Kort samengevat; uit alles blijkt dat CWS Nederland vooroploopt binnen de branche en, in combinatie met de grote aandacht voor MVO, maakt dat deze onderneming de terechte branchewinnaar is.

Positie in de markt
CWS Nederland is opgericht in 1982 en is gevestigd in Den Bosch. Het bedrijf telt zo’n 350 medewerkers. Ook heeft men nog een tiental depots verspreid over heel Nederland en een vijftal depots in België en Luxemburg. CWS Nederland is onderdeel van het Duitse bedrijf CWS-boco International GmbH, dat wereldwijd actief is en zo’n 7500 medewerkers heeft. De uitstekende reputatie van het bedrijf in de branche is wat opvalt bij de Nominatiecommissie. Door met haar vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de nieuwste trends en ontwikkelingen in een markt die continu in beweging is, weet CWS Nederland haar concurrenten vaak een slag voor te zijn.

Over de Nationale Business Succes Award
De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden de Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen.

De missie van de Nationale Business Succes Award is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, als ook het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via een open ondernemersprijs en het platform van de nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2015) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2015. De conceptgerechtigde van de Nationale TV Succes Award is TV Media Partners.

 

×