CSU voor 5e keer grootste opleider in schoonmaakbranche

maart 26, 2018 in Nieuws

CSU is voor het vijfde jaar op rij de grootste opleider voor de basisvakopleiding algemene schoonmaak. Dit blijkt uit cijfers van de RAS (Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche). De basisvakopleiding verschaft kennis en inzicht op het gebied van algemeen schoonmaakonderhoud.

Iedere medewerker die bij CSU in de schoonmaak aan de slag gaat, volgt de basisvakopleiding. Ruim 1000 CSU-medewerkers behaalden vorig jaar hun diploma via het RAS-Examenbureau.

Marco Gramser, P&O directeur bij CSU: “CSU investeert al jaren in goed werkgeverschap. Het ontwikkelen en opleiden van medewerkers vormt daarin een belangrijke pijler. We stimuleren groei en ontwikkeling van onze medewerkers en moedigen het aan als medewerkers zich willen ontplooien. Zo blijven we ook in een verkrappende arbeidsmarkt een aantrekkelijke werkgever. De afgelopen jaren volgden zo’n 7000 medewerkers de basisvakopleiding en we blijven de ingezette lijn volgen. Door het behalen van een diploma, hebben medewerkers zichtbaar meer zelfvertrouwen in hun werk en nemen hun carrièrekansen toe. Dit geeft energie en brengt iedereen verder, het individu en het bedrijf, maar ook onze opdrachtgevers.”

Over CSU
CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Barendrecht. CSU biedt werk aan 14.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert.

 

Delen