CSU verbindt zich voor twee jaar aan New Heroes Basketball

oktober 22, 2018 in Nieuws

CSU heeft zich voor minimaal twee seizoenen verbonden aan New Heroes Basketball. Als sponsor van Nederlands meest succesvolle basketballclub zet CSU met relevante activaties de slogan Scherp op schoon kracht bij.

Bob van Oosterhout (eigenaar van New Heroes Basketball) is erg te spreken over het toetreden van de nieuwe sponsor: “Mooi dat we in de Maaspoort opnieuw een A-merk weten te bedienen. Met huidige sponsorcontracten bij onder andere PSV, FC Twente en ADO Den Haag is CSU geen onbekende in de sport. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met Erwin Vos en zijn team hier een succesvolle case van te maken.”

Ook Erwin Vos (manager Marketing & Communicatie bij CSU, in het midden op de foto) vertelt enthousiast: “New Heroes Basketball heeft zich geweldig ontwikkeld. De status als topclub, de betrokken rol in de regio én het uitstekende zakelijke platform passen bij onze ambities. Samen werken we eraan dat op de tribunes, in de businessclub en via de online kanalen niemand meer om CSU heen kan.”

Familiebedrijf CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven en Rijswijk. CSU biedt werk aan ruim 14.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland.

Delen