CSU schoonmakers ontvangen unieke winstuitkering

juli 1, 2018 in Nieuws

CSU reikt begin juli opnieuw een unieke winstuitkering in de vorm van een waardecheque uit. Dankzij een positief bedrijfsresultaat profiteren duizenden schoonmaakmedewerkers op deze manier mee van het succes van het schoonmaakbedrijf.

CSU investeert al jaren structureel in goed werkgeverschap. John van Hoof, voorzitter van de Raad van Bestuur: “Het gaat goed met CSU. Ondanks de concurrentie en de aanhoudende druk op de marges weten we ons resultaat te handhaven en zijn we nog altijd groeiende. Dat is iets om trots op te zijn. Onze medewerkers vormen hierin de onmisbare schakels. Zij zorgen voor meerwaarde bij onze klanten en verdienen alle waardering voor hun inzet. Als mensenbedrijf geloven wij dat investeren in duurzame inzetbaarheid loont. Bij CSU gaan we daarom een flinke stap verder dan wat wettelijk verplicht is.”

Waardecheque cadeau
Voor schoonmaakmedewerkers is er daarom al een aantal jaren een unieke winstuitkering boven op de cao-afspraken. Omdat CSU de financiële doelstellingen heeft behaald, krijgen medewerkers die aan de gestelde criteria voldoen een waardecheque. De waarde van de cheque is afhankelijk van het aantal dienstjaren bij CSU en de omvang van het dienstverband.

Over CSU
CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Barendrecht. CSU biedt werk aan 14.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert.

Delen