CSU ontvangt FD Gazelle Award 2016 voor grote bedrijven

FD Gazellen AwardsSchoonmaakbedrijf CSU ontving gisteren een FD Gazelle Award 2016. De organisatie behoort tot de snelst groeiende grote bedrijven van Nederland. Het Financieel Dagblad en ABN Amro kennen de Gazelle Awards toe aan bedrijven die financieel gezond zijn, een jaarlijkse omzetgroei van minstens 20% over drie jaar realiseren en geen verliezen hebben geleden.

Ondanks het economisch tij nam het aantal Nederlandse bedrijven opgenomen in de FD Gazellen ranglijst 2016 toe tot 617. In de categorie grote bedrijven (omzet € 10 miljoen en meer) behoort CSU tot een select gezelschap van bedrijven in Nederland die 20% groei realiseerden. De prijs is een bevestiging van de goede resultaten, die door de gekozen strategie in schoonmaak en thuiszorg zijn geboekt. De organisatie is trots op de inzet van alle medewerkers de afgelopen jaren. Het is een stimulans deze mooie prestaties voort te zetten.

Over CSU
CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam. CSU biedt werk aan 12.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. Het bedrijf is gecertificeerd met het OSB-Keurmerk en de CO2-prestatieladder. Het bedrijf ontving het predikaat Best Managed Company 2015. In datzelfde jaar won het de eerste Golden Service Innovatie Award. In 2016 werd CSU voor het derde jaar op rij gecertificeerd als Top Employer Nederland. CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award en prolongeerde die titel met de winst van Golden Service MVO Award 2015.

×