Combinatie maakt QUICK & EASY winnaar INTERCLEAN Innovation Award

Werner & Mertz - Quick & Easy Innovation Award - podiumtana-Chemie, de professionele divisie van de Werner & Mertz Groep, is beloond met de Innovation Award 2016 voor hun reinigingssysteem QUICK & EASY. De winnaars in drie verschillende categorieën werden bekend gemaakt tijdens de openingsceremonie van ISSA/INTERCLEAN. Frank Vancraeyveld, CEO van tana-Chemie en hoofd van de professionele afdeling van de Werner & Mertz Group, nam de Amsterdamse Innovation Award met trots en blijdschap in de categorie Apparatuur / hulpmiddelen voor reinigen, zorg en veiligheid in ontvangst.

Het nieuwe QUICK & EASY systeem van green care PROFESSIONAL is een mobiel, automatisch doseersysteem, dat uit vijf duurzame schoonmaakproducten bestaat en één bakje water. Het heeft geen installatie, onderhoud of instructies nodig. Eén foam-spray is geschikt om meerdere oppervlakken te poetsen. Het gemakkelijke systeem laat de gebruiker toe om elk oppervlak snel en gemakkelijk schoon te maken. De schoonmaakproducten en het water worden automatisch gemengd bij het spuiten.Werner & Mertz - Quick & Easy Innovation Award - s toelen

De productpatronen hebben bovendien het Cradle to Cradle™ GOLD certificaat, en de samenstelling het platinum certificaat. Alle QUICK & EASY producten dragen bovendien het EU-Ecolabel.

Overtuigende combinatie
De combinatie van ergonomie, efficiëntie en duurzaamheid in één product overtuigde de negen leden van de internationale jury en daarmee won het van de andere twee genomineerden. De Amsterdam Innovation Award werd voor de 11e keer uitgereikt. In totaal werden 110 producten voor deze verkiezing ingezonden.

Over Werner & Mertz GmbH
Werner & Mertz GmbH is een pionier op het vlak van integraal duurzame, kwalitatieve reinigings- en schoonmaakproducten voor de zowel de huishoudelijke als professionele, institutionele en industriële sector. Het beschermen van hulpbronnen, duurzaamheid en het behoud van de biodiversiteit zijn altijd de hoofdbetrachting geweest van de Werner & Mertz Group, die EMAS-gecertificeerd is en de LEED Platinum ontving voor haar hoofdkantoor in Mainz.

De Werner & Mertz Group is al meer dan 140 jaar nauw verbonden met de plaats Mainz. De groep bestaat al meer dan 140 jaar en opereert volgens de principes van een milieuvriendelijke en duurzame zakelijke aanpak. Ze ziet duurzaamheid niet als een tijdelijke trend, maar als een traditie binnen de onderneming die op dagelijkse basis toegepast wordt.

 

 

×