CHICOPEE wint 1e Alpheios Cleaning Election

Schoonmaakjournaal - Alpheios - ACE 2016Welke meerwaarde biedt het product of systeem onze klanten? Op 5 juli vond in ’t Boshuys te Best de eerste Alpheios Cleaning Election Day plaats, ofwel de ACE Day. Verschillende A-leveranciers presenteerden hun nieuwste producten aan de jury van Alpheios. De jurydelegatie was opgebouwd uit verschillende disciplines van Alpheios, zoals Sales, Productspecialisme en Central Services. De vraag die tijdens de ACE Day centraal stond was: welke meerwaarde biedt het product of systeem onze klanten? De leverancier met het meest waardevolle verhaal scoort de ACE.

Alpheios is doorlopend op zoek naar innovaties en stelt leveranciers graag in de gelegenheid om mee te denken met de organisatie, samen te ontwikkelen en de nieuwste innovaties te presenteren. “Dit wordt naar de toekomst toe een steeds belangrijker aspect van samenwerking”, aldus Leon Hermse, manager Business development. “We zijn continu op zoek naar nieuwe, onderscheidende producten waarmee we onze klanten kunnen verrassen. Onze ultieme doelstelling is om de performance van onze klanten te verbeteren.”

Deelnemers
Na een selectieprocedure werden vijf leveranciers uitgenodigd op locatie. Kimberly-Clark Professional, SCA, Unger, Wecovi en CHICOPEE presenteerden gedurende de dag hun nieuwste ontwikkelingen. Stuk voor stuk innovatieve, kwalitatief hoogwaardige producten en systemen.

Wie scoort de ACE?
Aan het eind van de dag heeft de jury, na een uitdagende evaluatie, besloten CHICOPEE uit te roepen tot winnaar van de allereerste ACE Day. Samen met deze partij gaat Alpheios innovatieve disposable materialen ontwikkelen. Bij deze unieke vorm van samenwerking, ook wel co-creatie, zijn beide partijen betrokken bij het proces en het resultaat van dit proces. In de ontwikkelfase kan rekening gehouden worden met vragen of behoeften uit de markt, wat bijdraagt aan een betere performance voor en bij de klant. Dat is echter niet de enige positieve uitkomst. De jury was dermate verrast door de Stingray van Unger dat deze is uitgeroepen tot bonus innovatie. Het efficiënte binnenreinigingssysteem zal per direct worden opgenomen in het assortiment van CleanDeal.

Groot succes
“We bedanken alle deelnemers graag voor hun deelname en enthousiasme,  waarmee zij hun product of systeem gepresenteerd hebben. Gezien het succes van de eerste editie wordt volgend jaar de volgende ACE Day georganiseerd. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of volgend jaar deelnemen? Meld u dan via onze website aan voor de nieuwsbrief.