Care schoonmaker Ayoub Amaaz 1e #schoonmaaktopper

“Ik doe mijn best”, reageert Ayoub Amaaz bescheiden en ietwat timide op zijn benoeming als #schoonmaaktopper. #schoonmaaktopper is een initiatief van Alpheios, die dit jaar haar 60-jarig bestaan viert. Deze mijlpaal viert Alpheios met alle #schoonmaaktoppers van Nederland en België, die al jaren voor een schone omgeving zorgen. Via nominaties en stemmen op de website en Facebook-pagina van Alpheios wordt elke maand een #schoonmaaktopper gekozen. Ayoub Amaaz, de winnaar van februari, werkt voor Care bij Reynaers Aluminium en pakt de eerste titel!

Ayoub troefde alle Nederlandse en Belgische inzendingen voor #schoonmaaktopper in februari af en ontving de meeste stemmen. Dus kwamen collega’s hem afgelopen dinsdag verrassen met film- en foto-opnamen, een cadeaubon van € 250,00 en mooie woorden van waardering. Het is duidelijk dat Ayoubs collega’s van Reynaers Aluminium blij en trots op hem zijn: “Sinds dat Ayoub hier werkt, is de rust teruggekeerd en hebben we een heel tevreden klant”, aldus teamleider Cindy De Locht.

Alpheios bestaat dit jaar 60 jaar. “Deze 60 jaar aan schoonmaakervaring willen we vieren met alle #schoonmaaktoppers, die al jaren zorgen voor een schone omgeving. Het is een laagdrempelige verkiezing, die puur gebaseerd is op het enthousiasme onder collega’s om #schoonmaaktoppers te nomineren. Daarnaast telt het aantal stemmen dat hij/zij krijgt. Iedere #schoonmaaktopper uit de professionele schoonmaaksector is welkom voor een nominatie. Dus juist ook #schoonmaaktoppers van niet-Vebego-bedrijven. En, een of meer kandidaten nomineren is vrijblijvend en gratis”, legt Anniek Salemans, marketing- en communicatiespecialist bij Alpheios uit.

Oproep
Kent u een (of meer) #schoonmaaktoppers? Upload een foto en laat ons weten waarom deze schoonmaker het verdient om een van de maandprijzen te winnen. Elke 1e van de maand wordt een winnaar bekend gemaakt: in maart krijgt Ayoub dus een Nederlandse of Belgische opvolger. Zijn opvolger krijgt een ereplaatsje in de Top 10 van #schoonmaaktoppers en maakt kans op een cadeaubon ter waarde van € 250,00. En de #schoonmaaktopper krijgt een eigen filmpje op YouTube.

Klik snel op deze link voor uw nominatie.

Na 10 maanden is de top 10 van #schoonmaaktoppers compleet en wordt een ‘overall’ winnaar gekozen én benoemd tot Schoonmaaktopper 2018!

Stem elke dag opnieuw op uw schoonmaaktopper! Waar? Op deze link op de nieuwe website van Alpheios.

×