Business manager Jan Strookman versterkt FMXXL

november 28, 2017 in Nieuws

Jan Strookman is per 20 november aangesteld als business manager bij facilitair specialist FMXXL. Hij is in deze functie eindverantwoordelijk voor marketing en sales. Daarnaast gaat hij het huidige managementteam aanvullen en meedenken over de verdere positionering van de organisatie. Jan vult het team van FMXXL aan met een jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak en facility management.

Voor zijn aanstelling bij FMXXL werkte Jan Strookman als manager corporate accounts bij ICS Groep, waar hij onder meer eindverantwoordelijk was voor de te leveren single- en multi-services bij landelijke opdrachtgevers. Daarvoor heeft hij jarenlang gewerkt in verschillende managementrollen binnen de facility branche.

No-nonsense
Strookman over de samenwerking: “FMXXL is in vijf jaar tijd uitgegroeid naar een speler van formaat. Dit betekent dat de no-nonsense mentaliteit absoluut in een behoefte voorziet. Willemijn en Simon ken ik al jaren en toen ze de toekomstvisie van FMXXL met mij deelden, werkte hun enthousiasme aanstekelijk. We zaten met z’n drieën al snel op de inhoud en wisten meteen, dat de samenwerking er moest komen. Ik ben blij mijn bijdrage te mogen leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van FMXXL.”

Ideale match
Simon Huismans, oprichter en mede-eigenaar FMXXL: “We kennen Jan al jaren als een schoonmaakspecialist met bovengemiddeld veel kennis van het facilitaire werkveld. Wij zochten een business manager, die past bij onze ‘doe gewoon wat je belooft’-mentaliteit. We merken dat onze nuchtere kijk op Facility Management inmiddels in heel Nederland goed aanslaat. Met Jan gaan we dit verder communiceren en uitrollen.”

Over FMXXL
FMXXL is gespecialiseerd in Facilitair Projectmanagement, organisatieadvies, inkoop, interim management en het oplossen van huisvestingsvraagstukken. Met een team van ervaren facilitaire professionals leveren wij onze bijdrage op strategisch en tactisch niveau.

Delen