Burgemeester opent Alpha Adviesbureau Ondernemershuys

januari 18, 2018 in Nieuws

Na een grondige verbouwing vond op 11 januari de feestelijke heropening plaats van het Ondernemershuys in Veendam, waarin Alpha Adviesbureau is gevestigd. Burgemeester Swierstra verrichtte de openingshandeling van het bedrijfsverzamelgebouw door het nieuwe logo te onthullen.

In zijn toespraak benadrukte de burgemeester het belang van ondernemerschap voor de gemeente Veendam en de rol die het Ondernemershuys daarin speelt. Swierstra is blij dat het karakteristieke pand aan het Pieter Sneeuwplein onderdak blijft bieden aan bedrijven, samenwerking en ontmoeting faciliteert en zo een bijdrage levert aan een positief ondernemersklimaat in de gemeente.

Met een grote glimlach gaf Mathieu Lanting na de officiële opening de bezoekers een rondleiding door het gebouw. De directeur van Alpha Adviesbureau, en sinds afgelopen zomer eigenaar van het Ondernemershuys, is dik tevreden met de verbouwing: ‘nog niet alles is klaar, maar we gaan eerst maar eens aan het werk. Gaandeweg ontdekken we waar behoefte aan is en waar we verbeteringen kunnen doorvoeren’, vertelt de trotse ondernemer. “Het belangrijkste is dat alle gebruikers, waaronder de werknemers van Alpha Adviesbureau, in een professionele, gastvrije en inspirerende omgeving hun werk kunnen doen.”

Lanting is zeer tevreden met zijn keuze voor Veendam als vestigingsplaats. “Het is een gemeente met een rijke historie en ik ben ervan overtuigd dat hier groeipotenties zijn voor Alpha Adviesbureau en andere ondernemingen. Ik ben blij dat ik daar ook met het Ondernemershuys een steentje aan bij kan dragen.

Delen