Boma wint Facilicom wedstrijd innovatie en duurzaamheid

BOMA wint ATC FacilicomFacilitair dienstverlener Facilicom Group schreef eind vorig jaar voor de vierde keer de Facilicom All Together Contest uit. In deze wedstrijd worden leveranciers uitgedaagd om samen op zoek te gaan naar innovatieve en duurzame facilitaire ideeën. De zeskoppige jury heeft BOMA, leverancier van professionele schoonmaakmaterialen, -producten en -machines, uitgeroepen tot winnaar. Op donderdag 19 januari vond de prijsuitreiking plaats op het Facilitair Kenniscentrum tijdens het Facility for Future-event in de Brabanthallen in Den Bosch.

Een groot aantal leveranciers stuurde een bijdrage in. Een jury, bestaande uit afvaardigingen uit de MVO-commissie, concerndirectie en inkoop, beoordeelden de inschrijvingen op maatschappelijk verantwoord ondernemen met betrekking tot mens en milieu, creativiteit, impact en innovatie en haalbaarheid. Volgens de jury was de volledigheid van het voorstel van BOMA doorslaggevend. “Ten opzichte van de andere inzendingen raakt het concept van BOMA op diverse vlakken de belangrijke MVO-componenten People en Planet”, aldus jurylid Ad van Poppel, kwaliteitsdirecteur Gom.

Voldoen aan verwachting klant
Van Poppel vervolgt: “Facilicom zelf zet hoog in op maatschappelijk verantwoord ondernemen, het is inmiddels onderdeel van ons DNA geworden. Dat konden we bij BOMA ook waarderen. Zij hebben bijvoorbeeld goed gekeken naar de ergonomische en milieutechnische aspecten.’

BOMA blij met prijs
Gert Bresseleers, commercieel directeur van BOMA, is blij met de onderscheiding. “We hebben geprobeerd om een compleet plaatje te schetsen en alle MVO-componenten samen te laten komen om zo verdere ontwikkelingen tussen Facilicom en BOMA te bespreken. Samen willen we hét verschil maken in de facilitaire wereld.”

×