BOMA Panningen verhuist naar Eindhoven

oktober 25, 2018 in Nieuws

Per 1 november 2018 verhuist het Nederlandse hoofdkantoor van BOMA vanuit Panningen naar de nieuwe locatie aan de Boschdijk in Eindhoven. Met deze verhuizing vestigt de leverancier van schoonmaak- en hygiëneconcepten zich in het hart van deze high tech, groei regio.

“De verhuizing naar Eindhoven is de juiste stap op het juiste moment. We waren op zoek naar een zichtlocatie in een regio waar de business zich bevindt. Zeker met het oog op het nieuw te openen experience center, waar wij (toekomstige) klanten kunnen laten beleven en informeren over de nieuwste trends in de schoonmaak”, vertelt Raimondo Otten, Sales Director BOMA Nederland.

Als onderdeel van het BOMA Experience Center, zal het bedrijf ook een nieuwe, eigen shop openen. Raimondo Otten: De plannen hiervoor zijn al in volle gang, maar voor nu focussen we op de verhuizing van ons kantoor. Meer informatie hierover zal snel volgen.”

BOMA staat voor innoverend ondernemerschap door functionele schoonmaakconcepten te koppelen aan een efficiënte logistiek en e-tools te ontwikkelen, die onze klant toelaten te focussen op zijn kernactiviteit. Een doordacht gebruik van de eigen producten en diensten spaart het milieu en levert, naast tijdwinst en economische besparing, een perfect schoonmaakresultaat op.

Delen