BOMA nu ook Nilfisk partner in Nederland

Boma - pand NederlandNilfisk uit Almere heeft zijn partnergroep uitgebreid met een nieuwe partner, BOMA. Nilfisk en BOMA vormen in België al een meer dan 10 jaar een succesvolle tandem en breiden hun partnership dus nu ook uit naar Nederland.

Al bijna 40 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, ‑producten en -machines met veel toegevoegde waarde voor bedrijven en instellingen in de Benelux. BOMA staat voor innoverend ondernemerschap. Ze koppelen functionele schoonmaakconcepten aan een efficiënte logistiek en ontwikkelen e-tools, waarmee de klant zich kan focussen op haar kernactiviteit. Een doordacht gebruik van de producten en diensten spaart het milieu en levert, naast tijdwinst en economische besparing, een perfect schoonmaakresultaat op.

De BOMA-groep telt inmiddels elf vestigingen in de Benelux, waarvan zes in Nederlan: twee BOMA-vestigingen in Panningen en Biddinghuizen en vier medische distributiecentra van Hospital Logistics. BOMA heeft een top 10-positie in de Nederlandse markt van de schoonmaakgroothandels en streeft ernaar – om net als in België en Luxemburg – een marktleiderspositie te bekleden.

Voor Nilfisk betekent de toetreding van BOMA dat het aantal partners is uitgebreid tot elf bedrijven en dat de geografische dekking verder verbetert. Nilfisk streeft naar exclusieve distributie voor haar producten en stelt bij de keuze hoge eisen aan de kwaliteit van de partners. Deze partners, stuk voor stuk gerenommeerde groothandels in schoonmaakartikelen zitten verspreid door geheel Nederland en opereren hoofdzakelijk in de schoonmaak- en institutionele markt.

U kunt terecht bij de Nilfisk-partners voor het gehele assortiment aan producten. De medewerkers zijn goed getraind en worden regelmatig bijgeschoold. Het assortiment bestaat uit professionele stofzuigers, eenschijfsmachines, schrob-/zuigmachines, veegmachines en tapijtreinigers van Nilfisk en industriële zuigers van Nilfisk-CFM.

×