Blurring of Blokker-syndroom: wie durft met ons naar morgen te kijken?

Tja, juist op onze verjaardag – Schoonmaakjournaal is vandaag 7 jaar geworden – doen we een oproep aan u om met ons de toekomst in te kijken. We schrijven expres u, omdat we ditmaal geen FM Next Gen’ers tot 35 jaar zoeken, maar ‘de jonge ouderen’. Dus (ruim) boven de 35 jaar. Met u gaan we op zoek naar de nieuwe schoonmaakeconomie. De deeleconomie met impact. Met circulariteit. Met uitdagingen. Met keuzes om te mee te kunnen komen. Of niet? We gaan op zoek naar uw antwoord op de vraag: wordt het blurring – vervaging van de grenzen tussen branches? Of wordt het vechten tegen het Blokker-syndroom: ontwikkelingen zien, vasthouden aan tradities en over enkele jaren het bedrijfsimperium in de etalage?

Bent u de doorgewinterde schoonmaakprof van een jaar of 50 met een schoonmaakbedrijf, een schoonmaakgroothandel, een producent van reinigingsmiddelen of een ander schoonmaakgerelateerd bedrijf met een duidelijke mening, visie en koers? Staat u open voor de nieuwe economie met nieuwe businessmodellen? Of juist niet, want…

Voor of tegen? Vernieuwend of conservatief? Mail ons: redactie@schoonmaakjournaal.nl. Ons redactieteam gaat graag met u een inspirerend gesprek aan om trends te ontdekken, nieuwe ideeën op te doen of een reisje door de comfortzone te maken. We publiceren vervolgens een spraakmakend artikel, desgewenst geanonimiseerd of niet. En tot slot: kosteloos!

×